Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΠΑΜΕ δίπλα στους απολυμένους της coca-cola

Τo  ΠΑΜΕ στηρίζει τον πολύμηνο αγώνα των απολυμένων απεργών της  Coca Colaκαι το αίτημά τους για επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης από την πρώτη ημέρα της απεργίας.

Η πολυεθνική με γνώμονα την ασύδοτη κερδοφορία της άρχισε ήδη πριν την κρίση να σφραγίζει με «λουκέτα» το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα.
Η πολιτική των «λουκέτων» της αμερικανικής πολυεθνικής δεν είναι ξεκομμένη από τη   γενικότερη   πολιτική   και   οικονομική   κατάσταση   και   την   επίθεση   που   δέχεται   η εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα από το κεφάλαιο και τους πολιτικούς εκφραστές του. Η  Coca  Cola  στη χώρα μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίθεση ενάντια στα συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.
Το ΠΑΜΕ συνεχίζει να στηρίζει και να υποστηρίζει τον αγώνα των απολυμένων τηςCoca Cola και καλεί όλες τις Ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα και τα σωματεία του ταξικού   συνδικαλιστικού   κινήματος   να   εκφράσουν   για   άλλη   μια   φορά   τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: