Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Επιτυχημένη Εκδήλωση Αλληλεγγύης Στον Παλαιστινιακό Λαό Και Έναρξη Του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Με μια όμορφη εκδήλωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Δήμου Χαϊδαρίου, το ΠΑΜΕ εξέφρασε την σταθερή του στήριξη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενώ δόθηκε και η έναρξη του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο πρέσβης της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι, ο ΓΓ της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Μαυρίκος και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος. Ταυτόχρονα ακούστηκε ηχογραφημένο μήνυμα προς τους εργαζόμενους της Ελλάδας από τον Μπασίμ Ταμίμι, πατέρα της 17χρονης παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι που βρίσκεται φυλακισμένη στις φυλακές του Ισραήλ.
Το Εργατικό Τουρνουά ξεκίνησε με φιλικό αγώνα μεταξύ της Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών Αθήνας και Ομάδας Νέων Εργαζομένων. Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα έγινε η παρουσίαση των 88 ομάδων που θα μετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και η κλήρωση των ομίλων της Α' φάσης. 
Λόγω των εξελίξεων και της ιμπεριαλιστικής επίθεσης ενάντια στη Συρία, οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας πανό που έγραφε «Οι Ιμπεριαλιστές τη Γη Ξαναμοιράζουν-Με των Λαών το Αίμα τα Σύνορα Χαράζουν» ενώ η Γραμματεία Νέων κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη 17 Απρίλη, στις 7μμ στο Σύνταγμα, ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα.


16-4-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: