Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Από την εκδήλωση του Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας (βίντεο χορωδίας)

Αντιγράφω από το FB του :
 Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας 

Σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας ο Σύλλογος Τεχνών, για την ενίσχυση του Γηροκομειου Αρναίας .

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Ι.Σιμωνης,ο Πάτερ Γεώργιος Σκονδρανης,οι γέροντες του Ιδρύματος Αγάπης - Στέγης Γερόντων , με την συνοδεία της Κοινωνικής Λειτουργού του Ιδρύματος, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου .Εκ μέρους του Συλλόγου Τεχνών ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Καθηγητή της Παλαιάς Διαθήκης, κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου ,Κοσμητορα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ(*). Του Αριστοτελείου,ο οποίος προσφέρθηκε να μιλήσει και να εμπλουτίσει με την εισήγηση του την εκδήλωση, με θέμα" Χριστιανική πίστη και κοινωνική αλληλεγγύη"!
Όπως επίσης ευχαριστούμε πολυ την Μικτή Χορωδία Γαλατιστας, για το ευχάριστο μουσικό ταξίδι που μας χάρισε! Ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβρεθηκατε στο Αγαπειο Ίδρυμα και βοηθήσατε να συγκεντρωθεί το αξιοσέβαστο ποσο των 345 ευρώ και κάποια είδη πρώτης ανάγκης για τον ιερό αυτό σκοπό !
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, τις προσεχείς ημέρες , θα επισκεφθεί, την Στέγη Γερόντων, για να παραδώσει τα χρήματα εκεί όπου ανήκουν.

 Το βίντεο της Χορωδίας: 


Σημείωση: Την ομιλία δεν την βρήκα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: