Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Ακόμα μια μαύρη Τετάρτη η σημερινή για χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται στη μέγκενη των τραπεζών και χάνουν μαζικά τα σπίτια τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από τα γενικά μέτρα καταστολής που έχει πάρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ακόμα μια Τετάρτη και σε κάθε πεζοδρόμιο υπάρχει κλούβα των ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί για την προστασία των κορακιών για να αρπάξουν ανεμπόδιστα τα σπίτια του λαού, για την υπεράσπιση της κερδοφορίας των τραπεζικών ομίλων πάση θυσία και αυτό περνά από την αρπαγή 130.000 λαϊκών κατοικιών. Η κυβέρνηση σφίγγει παραπέρα την θηλιά στο λαιμό του λαού με την κατάσχεση ακινήτων για οφειλές από 500 ευρώ και πάνω προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.
Καλούμε τον κάθε συνάδελφο, που βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του να μην παραιτηθεί από την προσπάθεια να το σώσει, να έρθει σε επαφή με το σωματείο του και το ΠΑΜΕ να συντονίσουμε τον αγώνα από κοινού για να μην χαθεί καμία κατοικία. Η επίθεση που δεχόμαστε, το επόμενο διάστημα θα είναι μαζική και χρειάζεται να συνεχιστεί η δουλειά που έχουν ξεκινήσει τα σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές με τα μέλη τους. Να ενταθεί η ενημέρωση σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε γειτονιά.
Παράλληλα στο ΠΑΜΕ λειτουργεί κάθε Δευτέρα 6μμ με 8μμ στα γραφεία του στην Μητροπόλεως επιτροπή για τους πλειστηριασμούς, όπου δεκάδες συνάδελφοι έχουν έρθει και έχουν ενημερωθεί για ζητήματα νομικά, αλλά κυρίως για τον τρόπο οργάνωσης και δράσης για την αποτροπή της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Να γίνει πράξη το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
18-4-2018


Δεν υπάρχουν σχόλια: