Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Για την καταδίκη συνδικαλιστών του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας

Η βιομηχανία μηνύσεων και καταδικαστικών αποφάσεων απέναντι σε συνδικαλιστές που αγωνίζονται για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, συνεχίζεται αμείωτα!
Χθες σειρά είχε η καταδικαστική απόφαση σε βάρος μελών του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας ύστερα από μηνύσεις των ιδιοκτητών και στελεχών της εταιρείας «AMCROM Ρωμανάς Κ. - Μυλωνάς Α. & Σια ΟΕ».
Το "αδίκημα" τους ήταν πως  βρίσκονταν στο πλευρό των εργαζομένων, εκφράζοντας την ταξική τους αλληλεγγύη στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων τους, οι οποίοι αγωνίζονταν για να τους καταβληθούν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα από την εργοδοσία, χρωστούμενα που παραμένουν ως σήμερα.
Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δε λογαριάζει από τρομοκρατία και καταδικαστικές αποφάσεις! Ούτε τα αφεντικά, ούτε το πολιτικό προσωπικό, ούτε η δικαιοσύνη μπορεί να στήσει την ταξική πάλη στο εδώλιο!
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τους αγώνες ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, να πυκνώσουν τις γραμμές των συνδικάτων, να καταγγείλουν την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου
4-5-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: