Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Καταγγέλλουμε Την Σύλληψη Του Νεαρού Παλαιστίνιου Ουαεντ Ταμίμι Από Το Ισραήλ


Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την βαρβαρότητα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, που συλλαμβάνει και φυλακίζει νεαρά παιδιά γιατί υπερασπίζονται τα σπίτια τους.

Τα χαράματα της Πέμπτης, 10 Μάη, οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις εισέβαλλαν στο σπίτι της οικογένειας Ταμίμι, στο χωριό Ναμπί Σαλέχ, της Παλαιστίνης και συνέλαβαν τον Ουαεντ Ταμίμι, 18 χρονών, αδελφό της 17χρονης Αχέντ Ταμίμι, που μαζί με τη μητέρα της παραμένουν φυλακισμένες στις ισραηλινές φυλακές.
Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, αποθρασυμμένο από την στήριξη των ΗΠΑ, αλλά και Κυβερνήσεων όπως της Ελλάδας, κλιμακώνει την βία και τον αυταρχισμό εναντίον του ηρωικού παλαιστινιακού λαού. Συλλαμβάνει και φυλακίζει μικρά παιδιά, νέους αγωνιστές που υπερασπίζονται τα σπίτια τους.
Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, στον δίκαιο αγώνα του για το δικό του ανεξάρτητο κράτος, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων και των μελών της οικογένειας Ταμίμι.
10-5-2018


Δεν υπάρχουν σχόλια: