Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Αίσχος! Η συνδικαλιστική μαφία στα «καλύτερα» της!


Αθήνα, 17/4/2019
 «Συνδικαλιστής»-υψηλόβαθμο στέλεχος της επιχείρησης υπογράφει συμβάσεις εργασίας, εκ μέρους της εταιρείας !


Ο πρώην πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου στον Σκλαβενίτη, του οποίου το όνομα βρίσκεται παράλληλα και στους ψηφίσαντες στο σωματείο-μηχανισμό των super market στις «εκλογές» το 2017, δηλαδή του εργοδοτικού μηχανισμού που «εξέλεξε δημοκρατικά»  62 αντιπροσώπους στην ΟΙΥΕ και 6 στη ΓΣΕΕ, υπογράφει συμβάσεις εργασίας εκ μέρους της επιχείρησης!

Στις 16 Σεπτέμβρη του 2017 η ΔΑΣ μετά από σκηνικά απείρου κάλλους ώστε να ξετρυπώσουμε το σωματείο-φαντομά με τα εκατοντάδες διευθυντικά στελέχη, που προχωρούσε σε αρχαιρεσίες μέσω πιέσεων και απειλών προς τους εργαζόμενους, έγραφε ανάμεσα σε άλλα στη διακήρυξη της: «Πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε στις εκλογές αυτού του απαράδεκτου μηχανισμού, για να μας δείτε και να σας κοιτάξουμε στα μάτια, να μάθετε ποιοι είμαστε. Για να αποκαλύψουμε εντός των τειχών όλη αυτή τη δυσοσμία που αναδύεται από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, τις παρατυπίες ανύπαρκτων συλλογικών διαδικασιών που φέρνουν οι  δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, τους σχεδιασμούς και την παρέμβαση που επιδιώκουν να κάνουν στο μυαλό και τη συνείδηση των εργαζόμενων…»

Δύο χρονιά μετά και ύστερα από τις συνεχείς αποκαλύψεις για τους εργοδοτικούς μηχανισμούς συνολικά στο χώρο της ΟΙΥΕ, με τα golden boys των super market και τους δεκάδες διευθυντές κάθε είδους (ανθρωπίνου δυναμικού, λογιστηρίου, καταστημάτων, αλληλογραφίας, ακινήτων, ασφάλειας, marketing, περιφερειακών διευθυντών κλπ) να περιφέρονται στα εργατικά σωματεία και στα Συνέδρια, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα, μια σύμβαση εργασίας από τις δεκάδες που κυκλοφορούν στην επιχείρηση Σκλαβενίτη, την οποία υπογράφει ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ο πρώην πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου Α.Τ. ο οποίος συνεχίζει και ψηφίζει σε σωματεία-μηχανισμούς που εκλέγουν Διοικητικά Συμβούλια και αντιπροσώπους για την ΟΙΥΕ και τη ΓΣΕΕ!   Γγ









Και συνδικαλιστής και εκπρόσωπος της εργοδοσίας δηλαδή όπως λέει και ο λαός μας «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει»… Στην παραπάνω σύμβαση αφήνουμε ασχολίαστο καθεστώς της ενοικίασης από εταιρεία παροχής ανθρωπίνου δυναμικού. Ας κρίνουν οι συνάδελφοι…
Είναι εμφανές πως η διευθύντρια των Μy Market που μας καλούσε να χαμογελάμε για 300 ευρώ και ήταν επίσης μέλος του συγκεκριμένου σωματείου-μηχανισμού, δεν ήταν ούτε το μοναδικό ούτε μεμονωμένο περιστατικό! Το συγκεκριμένο σωματείο-μηχανισμός των super market με τα εκατοντάδες διευθυντικά στελέχη, διαμορφώνει συσχετισμούς και εκλέγει αντιπροσώπους που πάνε όλοι στην αγκαλιά της ομάδας Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυνάμεις της ΔΑΣ στην ΟΙΥΕ μπαίνοντας μέσα σε αυτό το μηχανισμό πριν 2 χρόνια, έφεραν στο προσκήνιο όλη τη σαπίλα της συνδικαλιστικής μαφίας στους χώρους των super market, των ναυτιλιακών υπαλλήλων, στην καθαριότητα.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους συναδέλφους στο εμπόριο, τα σωματεία σε κάθε κλάδο, σε κάθε περιοχή να εμφανίσουν σε γενικές συνελεύσεις και συνεδριάσεις ΔΣ, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν διευθυντές και μέλη ΔΣ επιχειρήσεων, να συμμετέχουν σε εκλογές εργατικών σωματείων, να παρεμβαίνουν με φυσική παρουσία σε αυτές.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά! Η μάχη απέναντι στην εργοδοσία και τη συνδικαλιστική μαφία που την υπηρετεί, βρίσκεται ακόμα στα μισά. H παρουσία μας στη διορισμένη διοίκηση της ΟΙΥΕ που έχει μοναδικό καθήκον την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, εξασφαλίζει στο βαθμό που μας αναλογεί, ένα και μόνο πράγμα: Ότι τίποτα δε θα μείνει στο σκοτάδι, καμία διαδικασία δε θα γίνει εν κρυπτώ με μαϊμού εκλογές, με διπλές και τριπλές αίθουσες σε ξενοδοχεία ώστε να στήσουν κάλπες για να εκλεγεί η εργοδοσία, καμία νομιμοποίηση εργοδότη ή νόθου αντιπροσώπου δε θα γίνει σε κλειστές συνεδριάσεις από τη συνδικαλιστική μαφία.

Ο νόθος συσχετισμός που έχει φτιαχτεί και στηρίζεται κατά βάση, στην εργοδοσία και σε ανύπαρκτα σωματεία, δε μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται!

Συνέδριο θα γίνει και θα είναι των εργατών!



Δεν υπάρχουν σχόλια: