Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Στη ΧΑΛΚΙΔΚΗ το 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΠΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» 2012

Η «Σκακιστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης" σε συνεργασία με το "Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική Σκακιστικής Ένωσης", ανακοινώνει το 4ο Διεθνές Ανοικτό Τουρνουά Σκάκι "Μέγας Αλέξανδρος", η οποία θα πραγματοποιηθεί με ανοιχτή συμμετοχή και εννέα (9) γύρων ελβετικού συστήματος για τους παίκτες με ΕΛΟ άνω του 2000.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο 5 αστέρων "Porto Carras Grand Resort» στην παραλία της Χαλκιδικής, στη Βόρεια Ελλάδα από τις 16 Απριλίου (1ος γύρος) έως τις 22 Απριλίου (9ος γύρος) το 2012. Ένας περιορισμένος αριθμός των παικτών με ΕΛΟ κάτω του 2000 μπορεί να γίνει αποδεκτή από την Οργανωτική Επιτροπή για να παίξει στο "Μέγας Αλέξανδρος" του τουρνουά.
Χρονικός έλεγχος: για κάθε παίκτη 90 λεπτά για 40 κινήσεις συν 30 λεπτά για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με μια αύξηση του 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση ξεκινώντας από την πρώτη κίνηση. Οι κανονισμοί της FIDE σύστημα είναι έγκυρη και το τουρνουά θα είναι ονομαστική FIDE.

Οι παίκτες με ΕΛΟ του 2000 και λιγότερο μπορούν να συμμετέχουν στην παράλληλη "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνικού 2012" που θα διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες στο Πόρτο Καρράς, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIDE.





Δεν υπάρχουν σχόλια: