Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής ΜΑΣ Δημοκρατίας .....

.....έστω και αργά τα "χώσατε" στους Γερμανούς, στους Ολανδούς και στους Φιλανδούς που στην κυριολεξία μας έχουν "του κλώτσου και του μπάτσου".
.....έστω και αργά παραιτηθήκατε από την Προεδρική αποζημίωση, τη στιγμή που΄ΚΑΝΕΝΑΣ από τους Βο(υ)λευτές μας΄, ΟΥΤΕ και ο "δοτός" Πρωθυπουργός  μας δεν αποποιήτε μια από τις παχυλές αμοιβές του.
ΔΕΝ είναι αργά να παραιτηθήτε για να πάμε σε εκλογές, μια και οι Γερμανοί της Μέρκελ και του Σόιμπλερ μας εκβιάζουν να μην πάμε - σύμφωνα δηλαδή με τις δηλώσεις των  οσφιόκαμπτων αρχηγών των της ΝΟΥΔΟΥ και του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά το psi - σε εκλογές, αλλά όποτε θελήσουν αυτοί.
Οπως είχατε δηλώσει κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας αντισταθήκατε, πιτσιρίκι ων,  στο Γ' Ράιχ του Χίτλερ που υποδούλωσε την Ελλάδα με τα ΤΑΝΚΣ.
Σήμερα με την πείρα των χρόνων σας αλλά και με το αξίωμα που κατέχετε, αντισταθείτε στο Δ' Ράιχ της κ Μέρκελ που υδούλωσε την Ελλάδα με τις οικονομικές της ερπύστριες, και προκαλέστε εσεις τις εκλογές να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός τον Πρωθυπουργό του και ΟΧΙ οι γερμανοί τραπεζίτες και βιομήχανοι.
ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: