Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Έκοψε την πίτα του το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

Το σύνολο των συντελεστών(*) του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πολυγύρου αψήφησαν χθες βράδυ, το κρύο. το χιόνι και την παγωνιά και ανηφόρησαν στο Τουριστικό Περίπτερο ΕΞΗ ΒΡΥΣΕΣ- που ήταν και ο κύριος χοργηγός της εκδήλωσης- και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη τους πίτα. Η εκδήλωση αυτή έδωσε την ευκαιρία  να άνταλάξουν σκέψεις για την καλύτερη λειτουργία του Ραδιοφώνου.   Παρόντες ο δήμαρχος Πολυγύρου Στέργιος Ζωγράφος και  ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κώστας Μπογδάνος  που, "μεταξύ κύλικος και χειλέων",  έγιναν αποδέκτες των όποιων προβλημάτων αλλά και των προτάσεων που τους έγιναν , και, ο καθένας  από την πλευρά του, υποσχέθηκαν τη λύση των. Το .... φλουρί έπεσε στον Δημήτρη Σισμάνη που παρουσιάζει την εκπομπή ¨ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΙ ΑΠΟΒΡΑΔΟ" το Σάββατο στις 6 το απόγεμα.





(*) Στον ιστότοπο: http://www.poligiros.gr/ μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του σταθμού, τους συντελεστές και να ακούστε και τον σταθμό μέσα από το δια΄δίκτυο.
Να σημειώσουμε πως το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολύγύρου σύμφωνα με τα στοιχεία του http://www.e-radio.gr/  το 2011 σε σύνολο 520 περίπου Ραδιοφωνικών Σταθμών που είναι στη "δύναμη" του βρίσκεται από πλευρά "χτυπημάτων" στην 48η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: