Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.....


Από προχτές μετά τον Ναζιστικό, όντως, χαιρετισμό του ΚΑΤΙΔΗ, ξεσπάθωσαν εναντίον του οι πάντες.
Πολιτικοί, πολιτικάντηδες, «Γραμματείς»  και «Φαρισαίοι», υπουργοί , παρατρεχάμενοι υπουργών ποδοσφαιροπατέρες, δημοσιογράφοι και δημοσιογραφούντες ακόμα και η «Κ’ΤΣΙ Η ΜΑΡΙΑ» και πέσαν επάνω στον ΚΑΤΙΔΗ και τον …πετροβολούν , τον …γδέρνουν, τον …ατιμάζουν, τον στέλνουν στο …πυρ το εξώτερον, τον …διαπομπεύουν, και χωρίς καν να του ζητήσουν να απολογηθεί του …κόβουν το κεφάλι όπως κάνανε  τον Αγιο Πρόδρομο.
Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα έκανε αυτήν την καταδικαστέα χειρονομία, οι ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι οι παραπάνω. Είναι οι γονείς, είναι οι ιθύνοντες της ομάδας και του αθλητισμού, που το μόνο που τους  νοιάζει  είναι τα γκολ. 
Είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που δεν έχουν μάθει ποτέ κανένα παιδί τι είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ναζισμός, τι είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Είναι αυτοί που έχουν νομιμοποιήσει το φασιστικό αυτό έκτρωμα.
Είναι το ίδιο εκπαιδευτικό σύστημα που σε κανένα βιβλίο δεν αναφέρει τίποτα από τις θηριωδίες των γερμανών κατακτητών.
Φταίνε όλοι αυτοί που το μόνο που μας μαθαίνανε στα σχολεία ήταν μόνο η πηγάδα του Μελιγαλά μα ποτέ δεν μας μάθανε για τον ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ και τα δεκάδες αλλά χωριά που κατέστρεψαν οι γερμανοί κατακτητές
Φταίνε κυρίως τα δυο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που με τις αντιλαϊκές αποφάσεις τους κυρίως τα τελευταία χρόνια έχουν επωάσει το «ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ».
Όλοι αυτοί πριν από την καταδίκη του ΚΑΤΙΔΗ έπρεπε να ρωτήσουν «ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ» για την ενέργεια αυτή, τον καθρέφτη τους. 
Και ο καθρέφτης θα τους έδειχνε τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σωπάσουν, λαϊκιστή να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ γιατί όλοι αυτοί ΦΤΑΙΝΕ.
Με τις ενέργειες αυτές –της ΕΠΟ, της ΑΕΚ  κλπ- αν δεν βρεθούνε σωστοί άνθρωποι να αγκαλιάσουν αυτό το παιδί- με μαθηματική ακρίβεια το οδηγούν στην αγκαλιά της Χ.Α., και να μην παραξενευτούμε αν αύριο κυκλοφορήσουν από την Χ.Α. μπλουζάκια, φόρμες και αφίσες με την φωτογραφία αυτή και μεθαύριο τον δούμε και στα βουλευτικά έδρανα  με την Χ.Α.

Δ.Ξ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: