Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καλή σχολική χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό από τους ιερείς του χωριού μας πατέρες Γεώργιο Σκονδράνη και Αργύριο Καραμόσχο,  ξεκίνησε και η νέα (2013-2014) σχολική χρονιά  και στα σχολεία της Γαλάτιστας.
Η αρχή έγινε με τον αγιασμό  στο Δημοτικό σχολείο.

 (σχετικές φωτογραφίες)
Το καλωσόρισμα των μαθητών έγινε από την Υποδ/ντρία του σχολείου λόγω ασθενείας του Δ/ντου – διαβάστηκε όμως μήνυμά του – η οποία τόνισε πως «πως το σχολείο μας είναι πλήρες από εκπαιδευτικό προσωπικό και αναμένονται και μερικές ειδικότητες ακόμα»








Στη συνέχεια οι ιερείς πήγαν στο νηπιαγωγείο και έγινε και εκεί ο αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς ( βλέπε σχετικές φωτογραφίες)







Αμέσως μετά οι ιερείς πήγαν στο Γυμνάσιο Γαλάτιστας όπου έγινε ο αγιασμός. 

Τους μαθητές υποδέχτηκε εκ μέρους των άλλων καθηγητών ο Δ.ντής του Γυμνασίου Φλώριος Κρητικός που τόνισε πως « φέτος μετά από συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων θα λειτουργήσει στη Γαλάτιστα και η πρώτη λυκειακή τάξη".







Ο καθηγητής κ .Μοσχόπουλος  απευθυνόμενος στους μαθητές αλλά και στους γονείς που παρευρίσκονταν  αναφέρθηκε εν συντομία στους λόγους που αναγκάζει τους καθηγητές να προβούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις από την ΠΡΩΤΗ κιόλας μέρα της σχολικής χρονιάς (βλέπε σχετική ανάρτηση

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(δεν έγραψες για την εκπροσώπηση του Δήμου ή της Δημοτικής Κοινότητας;)

tseligas είπε...

Σωστή η παρατήρηση. ΔΕΝ έγραψα ΚΑΜΙΑ εκπροσώπηση. Υπήρχαν και άλλοι φορείς και για να μην αδικήσω τους άλλους δεν έγραψα.