Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Φορολογούν ακόμα και τις .....γαδουροκλίστρες με τον νέο Ε.Φ.Α.

  • Βαραίνει τις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων και  ενισχύει τη συγκέντρωση γης σε λιγότερα χέρια

  • Ο ενιαίος φόρος ακινήτων οδηγεί σε τρομακτική αύξηση της φορολόγησης των λαϊκών στρωμάτων, μέσα από: Τη μονιμοποίηση του δήθεν έκτακτου χαρατσιού στη λαϊκή κατοικία, τη φορολόγηση κάθε μικροϊδιοκτησίας ανεξάρτητα από τη χρήση της, τη φορολόγηση κάθε σπιθαμής γης που μπορεί να οικοδομηθεί με αβάσταχτους συντελεστές και τη φορολόγηση των μικροαγροτών.
  • Υπηρετείται ο στόχος της κυβερνητικής πολιτικής για επιτάχυνση της συγκέντρωσης της γης στα χέρια των μονοπωλιακών ομίλων για να προχωρήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια. Χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες γης θα εξαναγκαστούν να ξεπουλήσουν την όποια ακίνητη περιουσία κατέχουν γιατί η κατοχή της γίνεται πλέον αβάσταχτη.
  • Καμιά αναμονή, καμιά επανάπαυση! Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα να διεκδικήσουν άμεσα την απόσυρση του σχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, την κατάργηση των χαρατσιών στη λαϊκή κατοικία, την πλήρη φοροαπαλλαγή για μισθωτούς με οικογενειακό εισόδημα έως 40.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε παιδί, την αφορολόγητη πρώτη κατοικία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ, την κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών για το μεγάλο κεφάλαιο και τη φορολόγηση με 45% σε διανεμόμενα και μη κέρδη. 
  • Περισσότερα εδώ:http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=25/10/2013&id=14867&pageNo=9&direction=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: