Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Νιόπαντρος ξέχασε τη γυναίκα του στο βενζινάδικο

Το ζευγάρι των Γερμανών ξεκίνησε για τον μήνα του μέλιτος. Μετά από μερικές ώρες ταξιδιού σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο.200 χιλιόμετρα μετά τη στάση αυτή ... κάτι φάνηκε να μην πηγαίνει καλά, ο οδηγός συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει στο βενζινάδικο κάτι πολύ σημαντικό για τη συνέχιση του ταξιδιού!Πολλοί, πιο έμπυροι σύζυγοι θα έλεγαν στον Γερμανό γαμπρό να συνεχίσει, άλλοι θα γελούσαν και μόνο στη σκέψη του να γυρίσει πίσω, ενώ πολλοί θα πατούσαν ακόμη περισσότερο το γκάζι για να απομακρυνθούν κι άλλο από το βενζινάδικο...
Ο Γερμανός όμως ήταν ακόμη νιόπαντρος, δεν είχε δει ακόμη την... ανάποδη του γάμου και έτσι επέστρεψε και πήρε τη γυναίκα του!
Ναι, τη γυναίκα του ξέχασε στο βενζινάδικο ο αθεόφοβος!
Όπως περιέγραψε η σύζυγος όταν έκαναν στάση στο βενζινάδικο εκείνη κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα. Ο σύζυγος φούλαρε με βενζίνη μπήκε στο αυτοκίνητο και νομίζοντας ότι εκείνη συνέχιζε τον ύπνο της στο πίσω μέρος του μινι-βαν τους έβαλε μπρος και έφυγε.
Έφτασε στην κάτω Σαξονία όταν ... αποφάσισε ότι η γυναίκα του είχε παρακοιμηθεί και έτσι την αναζήτησε...
Έντρομος έκανε αναστροφή και γύρισε πίσω στο βενζινάδικο όπου ... τα άκουσε, αν και όπως είπε η 33χρονη σε τοπικό ραδιόφωνο θα τον συγχωρέσει αφού δεν το έκανε επίτηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: