Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ερχονται τουλάχιστον 10 ακόμα αντιλαϊκά νομοσχέδια...

Την ψήφιση χωρίς «προβλήματα» για την κυβερνητική πλειοψηφία και του νέου αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου, αλλά και την κατάθεση μιας σειράς ακόμα αντιλαϊκών μέτρων, προανήγγειλε χτες ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, στη διάρκεια άτυπης ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Σύμφωνα με τον Ν. Βούτση, το πολυνομοσχέδιο θα έχει κατατεθεί στη Βουλή μέχρι σήμερα το πρωί, ενώ επιβεβαιώνεται ότι η ψήφισή του θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή το απόγευμα.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον ίδιο, θα ακολουθήσει ορυμαγδός νομοσχεδίων. Με τη φράση:«Από τη Δευτέρα ανοίγουμε...», προανήγγειλε ότι θα κατατεθούν για ψήφιση το αμέσως επόμενο διάστημα το λιγότερο δέκα ακόμα νομοσχέδια «ειδικού ενδιαφέροντος», προφανώς για το κεφάλαιο. Πρόκειται για νομοσχέδια που αφορούν το νέο «αναπτυξιακό νόμο», την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, τα αδήλωτα κεφάλαια και τη λεγόμενη «κοινωνική οικονομία». Οπως ανέφερε, τα νομοσχέδια ήταν ήδη έτοιμα, «αλλά εξαιτίας "βέτο" των θεσμών»παρέμεναν σε εκκρεμότητα. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λόγω του ...«φόρτου εργασίας» να μην υπάρξουν Θερινά Τμήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: