Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μαχητικότητα και τη διάθεση για προσφορά ξεκίνησε η πρώτη μέρα των εργασιών προετοιμασίας του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη.
Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ από νωρίς το πρωί της Παρασκευής μπήκαν στο χώρο του Πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελά και με αισιοδοξία ξεκίνησαν τις πρώτες προετοιμασίες για το στήσιμο του Φεστιβάλ.
Οι εργασίες ξεκίνησαν με καθαριότητες στον χώρο, ο οποίος για άλλη μια φορά εμφάνισε σημάδια εγκατάλειψης. Να σημειώσουμε εδώ πως η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» τα τελευταία χρόνια σε αυτόν το χώρο ήταν μοχλός για την αξιοποίησή του όλο το χρόνο, ως πάρκο απαραίτητο για το λαό της περιοχής.
Τις επόμενες ημέρες τα μέλη της ΚΝΕ φιλοδοξούν να «στολίσουν» ένα χώρο που έχει σημαδευτεί από τις θυσίες του λαϊκού κινήματος, καθώς μεταξύ άλλων έχει χρησιμοποιηθεί και ως φυλακή και τόπος εκτελέσεων.
Οι εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 15, 16 και 17 Σεπτέμβρη ενώ στις 4 και 5 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί το αθλητικό διήμερο με σύνθημα «Μη μένεις θεατής… Αγωνίσου! Ο Αθλητισμός δικαίωμα και ανάγκη της νεολαίας» (διαβάστε εδώ το πρόγραμμα του τριημέρου και για το αθλητικό διήμερο). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: