Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ

Εντατικά συνεχίζει τις προπονήσεις του ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ. Χθες το προπονητικό τους πρόγραμμα είχε να κάνει κυρίως με "ΕΝΟΡΓΑΝΗ" γυμναστική. 



Υπέπεσαν όμως στην αντίληψη μας δυο πράγματα. Το ένα ΘΕΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ και το άλλο ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΚΟ.
Το θετικό ήταν που βρήκαμε στο γυμναστήριο έναν ηλεκτρικό αεροσυμπιεστή για τις ανάγκες της ομάδας προσφορά του του Τζίμη του Πλουμή , που για πολλά χρόνια προσέφερα πάρα πολλά στην ομάδα από πολλές θέσεις του Δ.Σ. του συλλόγου, στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του Αλέξανδρου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Τζίμη και η χειρονομία του αυτή γίνει παράδειγμα για όλους μας για να προσφέρουμε στους ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ συλλόγους και από το υστέρημα μας. Όσα ποιο πολλά παιδιά γεμίζουν τους αθλητικούς χώρους τόσο αδειάζουν οι ψυχοφθόροι χώροι.

Το ΑΡΝΗΤΙΚΟ ήταν που εδώ και μήνες , όπως μας είπαν οι αθλητές, ΔΕΝ λειτουργεί ο θερμοσίφωνας και αναγκάζονται, μούσκεμα μέχρι σώβρακο και με φανέλες που στάζουν ιδρώτα, να πηγαίνουν στα σπίτια τους για να κάνουν μπάνιο.
 Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και ακόμα δεν λειτουργεί  ο θερμοσίφωνας, αλλά αν είναι καμιά αντίσταση καμμένη και δεν φτάνουν  τα χρήματα για την αγορά επειδή αυτά τα έχουν για την "γιορτή κτηνοτροφίας" ας μας δηλώσουν πως ο Δήμος ΔΕΝ έχει χρήματα  να αγοράσουμε εμείς την αντίσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: