Τρίτη 4 Απριλίου 2017

30 χρόνια ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΏΝ

Με το "Το έξυπνο πουλί" του Ζωρζ Φεϋντώ η Θεατρική Ομάδα Βασιλικών γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της.

Όσοι βρεθήκαμε χτες, αλλά και όσοι βρέθηκαν και την Κυριακή στο Θέατρο "ΑΛΣΟΣ- ΦΩΦΗΣ ΠΑΤΙΚΑ" Βασιλκών, απόλαυσαν αυτήν την "εκλεπτισμένη" κωμωδία. "Το "εξυπνο πουλί", όπως γράφει ο σκηνοθέτης PETER HALL, ".....στο τέλος κάθε πράξης, κάθε χαρακτήρας στροφογυρίζει παραζαλισμένος σε μια σουρεαλιστική κλίμακα περιπλοκών - εγκλωβισμένος σ΄έναν εφιάλτη που κινείται σε διπλή ταχύτητα".

 Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα μπορούσαν να το αποδώσουν καλύτερα οι επαγγελματίες ηθοποιοί απ΄ ότι οι ερασιτέχνες της Θ.Ο.Β. 
Και επειδή πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση , θα δοθεί  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απρίλη με ώρα έναρξης της παράστασης 21.00
Αξίζει τον κόπο να πάει κανείς και την παρακολουθήσει κανείς

Και βλέποντας, για μια ακόμα φορά, την θεατρική ομάδα Βασιλικών  "εν δράσει" αναρωτηθήκαμε γιατί δεν μπορέσαμε, ακόμα, και στη Γαλάτιστα να δημιουργήσουμε μια θεατρική ομάδα.  
Εμψυχο υλικό υπάρχει.
 Θέληση χρειάζεται


Στη μνήμη μας πάντως θα είναι πάντα χαραγμένες οι θεατρικές παραστάσεις που έδινε για πάρα πολλά χρόνια το Γυμνάσιο μας ακόμα και στη Γαλλία και μάλιστα στη Γαλλική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: