Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Λήξη αθλητικής χρονιάς του Α.Ο.Γαλάτιστας

....Ζωντάνεψε χθες  ο αύλιος χώρος του Γενικού Λυκείου Γαλάτιστας (το παλιό Δημοτικό Σχολείο) από τις φωνές των μικρών αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Γαλάτιστας. Και μιλάμε για τους αθλητές του Μπάσκετ.

Και αφορμή στάθηκε η τελετή λήξης της Αθλητικών υποχρεώσεων ΟΛΩΝ των τμημάτων του Ομίλου.Δίπλα τους  οι γονείς των παιδιών και όχι μόνο που καταχειροκρότησαν τα παιδιά. Το όλο πρόγραμμα περιελάμβανε διάφορες δεξιοτεχνίες χωριστά για κάθε τμήμα ( τρίποντα, δίποντα, καρφώματα,τρίπλες  και γενικά διάφορες δεξιοτεχνίες).

Περιελάμβανε επίσης και αγώνες "ΚΡΑΜΕ εναντίον ΚΡΑΜΕΡ", που πάει να πει οι αντίπαλες ομάδες ήταν "ΑΘΛΗΤΕΣ εναντίον ΓΟΝΙΩΝ".


Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και στους πρώτους των διαφόρων δεξιοτεχνιών δόθηκαν και μετάλλια. Στο φινάλε της γιορτής αυτής - και ήταν μια ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - η διοίκηση προσέφερε σουβλάκια και χυμούς.Τέλος το ραντεβού δόθηκε για ον Σεπτέμβριο όπου η Διοίκηση με διάφορες εκδηλώσεις θα γιορτάσει τα 30χρονα της ίδρυσης του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ.

Ευχές, λοιπόν, για ένα ξεκούραστο καλοκαίρι.

Εδώ μέλη της Διοίκησης .....χαζεύουν τα παιδιά που αγωνίζονται
Τόσο οι φωτογραφίες όσο και το βίντεο είναι αφιερωμένο στα παιδιά και στους γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :