Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Τελετή αποφοίτησης μαθητών Γ΄τάξης Λυκείου Γαλάτιστας

Υπάρχουν φορές που δεν ξέρεις πώς να αρχίσεις, αλλά και να παρουσιάσεις, την παρουσίαση μιας εκδήλωσης. Και στην περίπτωσή μας είναι η εκδήλωση της αποφοίτησης των μαθητών της Τρίτης τάξης του Λυκείου μας



 Μια εκδήλωση που και ο ποιο ειδικός θα δυσκολευτεί να την ….στήσει. Κι όμως τα παιδιά αυτά μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και τους καθηγητές τους έβαλαν τα …γυαλιά και στους επαΐοντες του είδους. Από την έναρξη της εκδήλωσης μέχρι το τέλος όλο και μια έκπληξη μας περίμενε σε βαθμό που δεν προλαβαίναμε να καταγράψουμε.

 Πολύ πρωτότυπη η έναρξη της εκδήλωσης, που μόλις και προλάβαμε να την αποτυπώσουμε στο βίντεο και στη φωτογραφία, και στο κλείσιμο της εκδήλωσης όπου μαθητές και καθηγητές ένωσαν τις φωνές τους στο αποχαιρετιστήριο τραγούδι τους.  

 Μας τραγούδησαν μας χόρεψαν, και παρά την πίεση και το άγχος των εξετάσεων μας παρουσίασαν και ατάκες από τον Ελληνικό κινηματογράφο, που την τιμητική της είχαν ο Βουτσάς και η Ρένα Βλαχοπούλου. 




 Ααααα. Με ένα βιντεάκι που ετοίμασαν μας παρουσίασαν την σχολική τους χρόνια. Όσοι βρέθηκαν  στο σχολείο - η εκδήλωση έγινε για όλους -  όχι μόνο γέμισαν τις κερκίδες αλλά και οι όρθιοι δυσκολεύονταν να παρακολουθήσουν. 

 Να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε και στα εδέσματα, για όλους όσους παρευρέθηκαν που ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου Γονέων. Και με το κλείσιμο οι μαθητές πήραν μαζί τους τις ευχές ΟΛΩΝ για ο,τι καλύτερο στην πορεία της ζωής τους.

Περισσότερα όμως στο βίντεο που ετοιμάσαμε για όλους εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: