Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΤΕΛΙΚΟΣ 12ΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.


Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που αγκαλιάστηκε για 12η συνεχή χρονιά από εκατοντάδες εργαζόμενους, άνεργους, φοιτητές, σπουδαστές από σχολές μαθητείας και κατάρτισης ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή 17 Ιούνη με τον μεγάλο τελικό!

Οι ομάδες που προκρίνονται στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του Εργατικού Πρωταθλήματος είναι η ομάδα «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» και η «Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ»».
Στον ημιτελικό οι «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» επικράτησαν της ομάδας Εργαζόμενων «L' OREAL» 7-0, ενώ η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ» βρήκε πολύ δυνατό αντίπαλο τους Σπουδαστές ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΥ Πειραιά» με αρχικό ισόπαλλο σκορ 5-5 και τελικά επικράτησε στην φάση των πέναλντι με 6-5.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους των κλάδων που πήραν μέρος στο εργατικό πρωτάθλημα να δώσουν το παρόν τους ενισχύοντας την προσπάθεια για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από το κέρδος και τα στημένα παιχνίδια. Να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον νικητή αλλά και όλους όσους συμμετείχαν. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Ιούνη στο γήπεδο του Περισσού ώρα 18.30.


Η Γραμματεία Νέων


Δεν υπάρχουν σχόλια: