Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πρωταθλητής ΚΑΙ στην Χαλκιδική η ΑΠΟΧΗ

Με ..πρωταθλητή την ΑΠΟΧΗ που έφτασε στο 41,48% στο Δήμο Πολυγύρου, και με τα ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ να φτάνουν  επίσης στον Δήμο Πολυγύρου στο 6,50% …τέλειωσαν κι αυτές οι εκλογές με νικητές τους πρώτους του πρώτου γύρου.

Στην πρωτεύουσα του Νομού, ο Κώστας Μπογδάνος αν και αύξησε τη δύναμη του κατά 17,78% δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά των 7,26% μονάδων,  και νικητής αναδείχθηκε ο υποστηριζόμενος τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αστέριος Ζωγράφος

Κι αν χρωματίσουμε τη Χαλκιδική,  πράσινο ΔΕΝ  θα βάλουμε σε κανένα Δήμο.

Καταγάλανους θα βάψουμε τους Δήμους Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας και Σιθωνίας, και τους άλλους δυο (Αριστοτέλη και Κασσάνδρας) ….παρδαλούς μια και οι εκλεγέντες είχαν κατέβει ανεξάρτητοι.
Αναλυτικά τα αποτέλεσματα στον παράκτω πίνακα

Παραθέτω και το σχόλιο της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (http://respentza.blogspot.com/2010/11/blog-post_9943.html)

Ούτε έναν Δήμαρχο στη Χαλκιδική!
"Σκοτώθηκαν", εκεί στο ΠΑΣΟΚ, για το χωροταξικό, "σκοτώθηκαν" για τις υποψηφιότητες, ...αυτομαστιγώθηκαν, ...ετερομαστιγώθηκαν (πως λέμε: αυτοπροτάσεις-ετεροπροτάσεις) επόμενο ήταν να μείνουν χωρίς Δήμαρχο στη Χαλκιδική!
Γλίτωσε μόνο ο Βασίλης Παπαγιάννης που δεν τον "έχρισαν", αλλά εκεί η νίκη ΔΕΝ είναι του ΠΑΣΟΚ, ούτε να περάσει από το μυαλό κανενός, είναι των Κασσανδρινών και του συνδυασμού του Βασίλη Παπαγιάννη!
Και μην πει κανείς ότι ψήφισε αντιμνημονιακά ο κόσμος!
-Ούτε ο Ζωγράφος, ούτε ο Τζίτζιος, ούτε ο Ιορδανίδης είναι αντιμνημονιακοί!
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ με τα μπούνια είναι, αλλά τους έλαχε να το παίζουν αντί ...λόγω αντιπολίτευσης!

-Καληνύχτα σας, προύχοντες του ΠΑΣΟΚ, καληνύχτα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: