Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτα και όμως αληθινά.

 Μπορεί οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ να φαγώνονται σαν τα κοκόρια για τις εκλογές και όχι μόνο αλλά στην ΙΚΑΡΙΑ βρήκαν κοινή συνισταμένη και ενώθηκαν «εις σάρκαν μίαν» για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό.

Και «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν» που να πει πως μαζευτήκανε οι ΠΑΣΟΚΟΙ, οι ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ, οι ΣΥΝΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και λοιπές δυνάμεις γίνανε ΕΝΑ για να αντιμετωπίσουν τον κοινόν εχθρόν. Που πα να πει το Κ.Κ.Ε.
Και έκαναν την «ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ»-μια λέξη «ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ κόπηκε στα 4- για να αντιμετωπίσουν τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΚΑΡΙΑΣ» του Κ.Κ.Ε.
Τη … σούπα τους την χάλασε ο Ηλίας Γαγλίας, επικεφαλής της «ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».
Τα τελικά αποτελέσματα σε σύνολο 6486 ψηφισάντων και εγκύρων 6.502 και με αποχή 43,11%, είναι τα εξής



Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής 45,53% (2953).

Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας 43,52% (2823).


Αυτόνομη Συσπείρωση Πολιτών Ικαρίας 10,95% (710).

 ααααα άξιον παρατήρησης είναι πως και οι τρεις οργανώσεις (ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ. και ΣΥΝ) τελειώνουν με την ίδια φράση:  Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας

Και άντε τώρα να πείσεις το Κ.Κ.Ε πως τα τρία κόμματα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
Και για τους …άπιστους Θωμάδες ιδού και οι ανακοινώσεις των κομμάτων


Η νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ικαρίας και Φούρνων ανακοινώνει ότι:

Α) Χαιρετίζουμε την νικηφόρο πορεία του συνδυασμού «ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» του υποψηφίου Δημάρχου ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.
Β) Ευχαριστούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους Ικαριώτες πολίτες για τη μέχρι τώρα συμμετοχή τους στον δίκαιο και έντιμο αγώνα για αλλαγή.
Γ) Προσπερνάμε τις σειρήνες των καιρών αγνοώντας κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του Ικαριώτικου λαού.
Δ) Στηρίζουμε σταθερά και αταλάντευτα τον συνδυασμό «ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» στην βέβαιη νίκη που διαγράφεται.
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ
Ικαρία 9/11/2010
Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας

 
 


Με ανακοίνωση μας το Σεπτέμβριο δηλώσαμε ότι μετέχουμε και στηρίζουμε το Συνδυασμό της ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο ΙΚΑΡΙΑΣ.
Η ανταπόκριση των μελών και των φίλων μας υπήρξε ομόθυμη και συγκινητική όπως απεικονίζεται στα ήδη γνωστά νικηφόρα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών και για το γεγονός αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.
Συνεχίζουμε τον αγώνα με την ίδια ορμή και αποφασιστικότητα για την επόμενη Κυριακή που θα ολοκληρωθεί η νίκη και θα χαραχθεί μια νέα πορεία για την ΙΚΑΡΙΑ μας.
Στην προσπάθεια μας αυτή δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία έξωθεν παρέμβαση ή προσπάθεια ποδηγέτησης των στελεχών και των ψηφοφόρων μας και καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες, μαζί με όλους του Ικαριώτες, να συμμετάσχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των εκλογών και να υπερψηφίσουν το συνδυασμό της ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κλείνοντας τα αυτιά τους σε οποιεσδήποτε φήμες ή δήθεν φιλικές παραινέσεις.
Η νίκη είναι κοντά
Μας απομένουν μόλις λίγες ημέρες.
Γενούζος Παναγιώτης για την Τ.Ο. Αγ. Κηρύκου
Τσιαντή Πορή – Τούλα για την Τ.Ο. Ευδήλου
Κουκή Αθηνά για την Τ.Ο. Ραχών
Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας!
Ικαρία 9/11/2010


Οι Οργανώσεις του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Ικαρία, καταρχάς ευχαριστούν και συγχαίρουν του συμπολίτες, φίλους και μέλη τους, γιατί τίμησαν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χριστόδουλου Σταυρινάδη, και τον ανέδειξαν πρώτη δύναμη με ποσοστό 45,5% την προηγούμενη Κυριακή.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο και να ψηφίσουν τον συνδυασμό της ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, το συνδυασμό της συμμετοχής, της συνεργασίας και της αγωνιστικής συμπαράταξης απέναντι στα χρόνια προβλήματα του νησιού μας, αλλά και στις ζοφερές συνθήκες της οικονομικής κρίσης και του μνημονίου, με στόχους την αναβάθμιση της ζωής μας με όρους αειφορίας και ανάπτυξης.
Επίσης δηλώνουμε ρητά ότι ως Ικαριώτες και ελεύθεροι άνθρωποι δεν θα δεχτούμε καμία παρέμβαση από παράγοντες έξω από τον τόπο μας για να ανακοπεί η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού μας.

Καλούμε όλο τον Ικαριώτικο λαό να συστρατευτεί και να συμμετάσχει στην προσπάθεια μας αυτή.

Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας

Ικαρία 9/11/2010


Και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ:
  «Αργά χθες το βράδυ σε συνέλευση της παράταξής του» του κ.Ηλία Γακλία, « αποφασίστηκε η ψήφος κατά συνείδηση στον β΄ γύρο, «ως ελεύθεροι πολίτες», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, αλλά και η μη πραγματοποίηση συνάντησης με τους άλλους δύο συνδυασμούς, νωρίτερα από την επόμενη Δευτέρα"

2 σχόλια:

koutmanos είπε...

h frash pernoume t mellon sta xeria mas mporei n einai t proeklogiko spot ths panikarikhs sispirosis...

tseligas είπε...

Ισως, άλλο είναι, όμως, να την χρησιμοποιήσει ο συνδιασμός, και άλλο τα κόμματα.