Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους....

Ω άνδρες (και γυναίκες) Αθηναίοι!!!!
(απευθύνομαι πρώτα σε σας)
Πριν από 70 περίπου χρόνια οι πρόγονοι σας και ίσως και κάποιοι από σας στο κάλεσμα του ΕΑΜ κατέβηκαν ΟΛΟΙ σε απεργία και έτσι απέτρεψαν να τους πάρει ο γερμανός κατακτητής και να τους πάει στα κάτεργα της Γερμανίας.

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ήρθε ή ώρα να κατεβείτε στους δρόμους-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – να γεμίσουν οι δρόμοι και όλοι μαζί να περικυκλώσετε τη ΒΟΥΛΗ έτσι ώστε να μην μπει ΚΑΝΕΝΑΣ  ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ μέσα. Ετσι και πει θα είναι πια αργά.

Στο χέρι σας είναι να αποτρέψετε να μας οδηγήσει η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤ(Ρ)ΙΚΗ μας κυβέρνηση σε νέα ΑΟΥΣΒΙΤΣ και νέα ΝΤΑΧΑΟΥ εργασίας.

Και σήμερα, όπως και πριν από 70 χρόνια έχουμε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, κυρίως, ΚΑΤΟΧΗ και πρέπει με νύχια και με δόντια να αποτρέψουμε τον αφανισμό μας.

Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι «γυναίκες και άνδρες» με όπλα τη θέληση μας «να βγούμε στο δρόμους» για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Να βγούμε στους δρόμους , να βουλιάξουν οι δρόμοι και οι πλατείες τωων πόλεων και των χωριών μας για να δώσουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως του «ΕΛΛΗΝΟΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ».

Θα μου πείτε πως τότε υπήρχε το ΕΑΜ που ενέπνεε εμπιστοσύνη και που συσπείρωνε δίπλα του ΟΛΟ τον κόσμο και ότι σήμερα δεν υπάρχει ένας φορέας που να εμπνέει εμπιστοσύνη.
ΣΥΜΦΩΝΩ.
Στο χέρι μας όμως είναι να απομονώσουμε ΟΛΕΣ τις εξαρτημένες από τα κόμματα τους και την εργοδοσία συνδικαλιστικές οργανώσεις και πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον μας στα χέρια μας. Μεθαύριο έχουμε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ απεργίες .
 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να μείνει ούτε στο γραφείο, ούτε στη δουλειά ούτε στο σχολείο ούτε σπίτι. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ οι δρόμοι και οι πλατείες ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.


ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: