Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Από ....λέοντες ..........χαμαιλέοντες

Όλες αυτές τις μέρες που συζητιόνταν στη Βουλή Ο προϋπολογισμός του 2011 Πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ξεσπάθωναν λάβροι κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, αποφάσεων του Παπακωσταντίνου, της Κατσέλη ακόμα και κατά του πρωθυπουργού που οι αποφάσεις τους είναι σε βάρος της πλειοψηφίας του Ελληνικού και υπέρ του κεφαλαίου.


Ακούγοντας τους , πίστευες πως το βράδυ της Τετάρτης κατά την ψηφοφορία θα καταψήφιζαν, αν όχι όλον, τουλάχιστον τον μισόν προϋπολογισμό.

ΚΑΙ «ω!!!! του παραδόξου θαύματος» από «λέοντες» που ήταν στο βήμα της βουλής, κατά την ψηφοφορία γίνανε «χαμαιλέοντες», από …..κοκόρια γίνανε ….κοτούλες και «κύμβαλα αλαλάζοντα» .
Πάντως ο κάθε ένας από αυτούς θα πάρει το βίντεο της ομιλίας του και θα το ανεβάσει είτε στο «μπλοκάκι» του, είτε στο face book του , είτε  θα το πάει σε κάποιο κανάλι της περιοχής του για  να το παίξουν, θα τον βγάλουν και σε  κανένα   ....παράθυρο  και θα   κοκορεύεται  για τη διαφωνία του αλλά "ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ" ψήσισε τον προϋπολογισμό και μάλιστα με "ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ"  "όπως και όλα τα άλλα ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΝΟΣΜΟΣΧΕΔΙΑ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ  από τους 156 εναπομείναντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν υπερασπίστηκε, για ακόμα φορά, τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ πολύ δε περισσότερο την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του.

Τελικά μου φαίνεται πως «ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΜΙΣΗΣΑΝ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: