Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Τα νούμερα δεν βγαίνουν αν δεν......


 ...σπάσουμε αυγά» δήλωσε προχτές ο υπουργός Οικονομικών και για τα ταξικά συμφέροντα του κεφαλαίου που υπηρετεί έχει απόλυτο δίκιο.
 Φυσικά αφού δεν έχει κατατεθεί και ούτε πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να κατατεθεί ποτέ καμιά πατέντα διαχείρισης που να υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου και ταυτόχρονα των λαϊκών στρωμάτων, «τα αυγά» που έχει υπόψη του ο υπουργός Οικονομικών είναι οι μειώσεις των μισθών, ο σφαγιασμός των συντάξεων, η φοροληστεία, η διάλυση της Υγείας, η καταστροφή της Παιδείας, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι χιλιάδες απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα κλπ. 
Ολα αυτά τα πολύ γνωστά δηλαδή, που φορτώνουν την καπιταλιστική κρίση στους εργαζόμενους έτσι που να την βγάλει το κεφάλαιο καθαρή με όσο γίνεται λιγότερες απώλειες και το κυριότερο, να έχει εξασφαλισμένες δυνατότητες μεγάλης κερδοφορίας την εποχή της όποιας ανάκαμψης, με τους εργαζόμενους εξαθλιωμένους.
Εκεί βρίσκεται ο «κόμπος» και όλα τ' άλλα, που επιχειρούν όλες τις τελευταίες μέρες οι της συγκυβέρνησης μαζί με τους «παπαγάλους» των δικών τους ΜΜΕ και οι τάχα μεταξύ τους αντεγκλήσεις, είναι για να «κρατήσουν καθυστέρηση» στις λαϊκές συνειδήσεις. 
Αφού αυτή είναι η επιδίωξη των εκπροσώπων του κεφαλαίου, τότε ο λαός δεν πρέπει να τους χαρίσει ούτε λεπτό. Οργάνωση τώρα παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, έτσι που «τα νούμερα» που επιδιώκουν, για χάρη των καπιταλιστών, να μην τους βγουν ποτέ.

ΠΗΓΗ: http://www2.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: