Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τιμωρεί η Κυβέρνηση την μητρότητα


Το ότι ο πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ – συγνώμη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θέλω να πως- έχει ξεπεράσει σε κωλοτούμπες όλους αθλητές της Γυμναστικής το ξέρουν και οι …πέτρες.
Τα περίφημα «ΖΑΠΕΙΑ» τα έκανε κουρελόχαρτα.
Η προστασία των παιδιών και της πολύτεκνης οικογένειας πήγε ..περίπατο.
Με τα ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ του ο Σαμαράς, με την συναίνεση και των …εξαπτερύγων του, όχι μόνο καταργούν τα επιδόματα αλλά και τις φοροαπαλλαγές των παιδιών με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται – όπως παρακολουθήσαμε στην Τηλεόραση και διαβάσαμε εφημερίδες- μια τρίτεκνη οικογένεια με επί πλέον φόρο 700 ΕΥΡΏ.

 Αλήθεια ποια η διαφορά ανάμεσα στον ΗΡΩΔΗ και στην ΣΑΜΑΡΑΠΑΡΕΑ;

Με μαθηματική ακρίβεια μέχρι την άλλη απογραφή πληθυσμού αμφιβάλω όχι μόνο αν υπάρχει οικογένεια με παιδιά αλλά ακόμα και αν θα έχουμε παντρεμένα ζευγάρια.

Μήπως τελικά εκεί στοχεύει η ΜΕΡΚΕΛ και ο διεθνής ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ;

Σε 10 χρόνια να μην έχουμε ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ και να 

αλωθεί εκ των έσω η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;

Παραθέτω τις δυο πρώτες παραγράφους του άρθρου 21 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μας.

'Αρθρο 21: (Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες)

1. H οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Kράτους.
2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Kράτος.

Και αναρωτιέμαι, θα βρεθεί βουλευτής που με τη ψήφο του θα βάλει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην ελληνική οικογένεια ;

Με κάθε τρόπο δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την ΣΑΜΑΡΑΠΑΡΕΑ να διαλύσει τον οικογενειακό ιστό της χώρας μας. Και στις εκλογές που θάρθουν  να στείλουμε όλους αυτούς στα σπίτια τους. Δεν γράφω ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ της ιστορίας γιατί και άλλοι μπήκαν αλλά ξαναβγήκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: