Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν....

Με τον παραπάνω τίτλο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα ΛΟΓΟΣ.
Και την  ανακοίνωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ μας  αστυνομίας, της Δημοκρατικής κυβέρνησης του ΣΑΜΑΡΑ και των υποστηρικτών του που απαγορεύει, ούτε λίγο ούτε πολύ, την κυκλοφορία των Αθηναίων στη ...μισή Αθήνα, θα την ζήλευε ΚΑΙ   η ΧΟΥΝΤΙΚΗ αστυνομία του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αλλά πολύ περισσότερο η κατοχική γερμανική αστυνομία και η γερμανική κομαντατούρ της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
Και η απαγόρευση έχει να κάνει με την επίσκεψη της ΚΑΓΚΕΛΑρίου Μέρκελ στην Ελλάδα. Μια επίσκεψη που  έχει να κάνει. μάλλον, για να στηρίξει τον.... ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ της ΣΑΜΑΡΑ και καθόλου για το καλό των Ελλήνων.
Πάνω από επτά χιλιάδες αστυνομικοί, λιμενικοί, βατραχάνθρωποι θα είανι "επί ποδός πολέμου" για να προφυλάξουν την ΜΕΡΚΕΛ από τους ...υποκόους της.
Και το μάρμαρο, τουτέστιν τις εκαντοτάδες χιλιάδες ευρώ που θα μας στοιχίσει η επίσκεψη της ΜΕΡΚΕΛ, θα την πληρώσουμε όλοι εμείς. 
Να περιμένουμε ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ αφαίμαξη των εισοδημάτων μας?

Όλα δε τα κόμματα, ΠΛΗΝ(;) Νέας Δημοκρατίας, καταδικάζουν αυτές τις απαγορεύσεις, ακόμα και τα συνεταιράκια του Σαμαρά, που ενώ διαφωνούν με τις απαγορεύσεις ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,  με την ανοχή τους, τα ΜΕΤΡΑ και θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά.
Ο καιρός εγγύς.

Ο λαός της Αθήνας πρέπει ειρηνικά να διαδηλώσει ενάντια στην επίσκεψη της ΜΕΡΚΕΛ στην Ελλάδα και να βροντοφωνάξει το no pasaran  και το merkel persona non grata
Να βροντοφωνάξει "ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ"

Απολαύστε τις ανακοινώσεις τους.
  ΠΑΣΟΚ
"Η σχεδόν γενική και απόλυτη απαγόρευση των συγκεντρώσεων αύριο, λόγω της επίσκεψης της κυρίας Μέρκελ, δεν μας βρίσκει σύμφωνους:
πρώτον γιατί, φοβούμαστε ότι θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα, καθώς θα χρησιμοποιηθεί από κάποιους ως πρόσχημα για εκδηλώσεις που υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας,

δεύτερον γιατί, εμφανίζει την επίσκεψη αυτή ως ζήτημα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενώ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παρουσιαστεί με ενιαίο και πειστικό τρόπο το ελληνικό ζήτημα και η εθνική γραμμή για την ανάγκη να υπάρξει το ταχύτερο μια ολοκληρωμένη συμφωνία για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση.

Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει μια δημοκρατική, ευνομούμενη, ανεκτική και πολυφωνική κοινωνία, που διεκδικεί την ισότιμη θέση της μέσα στην Ευρώπη", 


ΔΗΜΑΡ
"Η ΔΗΜΑΡ υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, είναι μια ευκαιρία για την προβολή των Ελληνικών θέσεων και την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που μπορεί να προκύψει από τις συναντήσεις της με την ελληνική πολιτική ηγεσία", 
 Άλλά προσθέτει: "Η ανακοίνωση τύπου της ΓΑΔΑ δεν συνιστά ψύχραιμη στάση απέναντι σε λαϊκές διαμαρτυρίες επειδή δίνει την εντύπωση γενικευμένης απαγόρευσης συναθροίσεων. Η ΔΗΜΑΡ απαιτεί σοβαρότητα και σύνεση από όλες τις πλευρές. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: