Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μια απάντηση σε σχόλιο μας

 Αγαπητέ κύριε Σακελλάρη
Στις 3 Ιουλίου, αν και δεν μας στείλατε τη σχετική ανακοίνωση, την βρήκαμε στην ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και την ανεβάσαμε. Τη σημείωση στο τέλος της  ανάρτησης μας «την ανακοίνωση αυτή τη βρήκαμε στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ. Δεν μας την στείλανε τα παιδιά»  Αν αυτό είναι ΣΠΟΝΤΑ «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»
 Παρευρεθήκαμε στον αγιασμό, κουβεντιάσαμε και προβάλαμε με τον τρόπο μας την εκδήλωση.
Στις 19 Ιουλίου βρήκαμε στο fb  σας την αφίσα για το FESTIVAL . Αν το σχόλιο μας «Ελπίζουμε κάποτε  να μας ...προτιμάνε και να μας στέλνουνε καμιά είδηση τους» είναι ΣΠΟΝΤΑ και πάλι «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»
 Στις 21 Ιουλίου  πήραμε το παρακάτω σχόλιο (το αναρτώ όπως μας στάλθηκε) «Κυριε Τσελιγκα θα σας στειλουμε δελτιο τυπου-προσκληση οταν θα στειλουμε και στα υπολοιπα μπλοκ.Ευχαριστουμε που μας στηριζεται και ενημερωνεται τον κοσμο...μια διευκρινηση ειναι συνεργασια της Νεολαιας Γαλατιστας μαζι με τον Αθλητικο Ομιλο Γαλατιστας(κοινως Μπασκετ). Αν και στείλατε σε άλλα blogs  την νέα σας αφίσα εμείς ακόμα την περιμένουμε.
Στις 10 Αυγούστου αναρτήσαμε το «Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα Festival  και σε ένα horopidadiko;  Οι «παροικούντες στην Ιερουσαλήμ» κατάλαβαν ότι αναφερόμασταν στο «festival” σας. ΝΑΙ αυτή είναι σπόντα και δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε να βρείτε κάποιον λόγο. Απλά ΔΕΝ θεωρούσαμε ότι αυτή η εκδήλωση ήταν festival με την έννοια που έχουν τα μέχρι τώρα ΦΕΣΤΙΒΑΛ που εμείς έχουμε παρακολουθήσει ( Περισσότερα  «δια ζώσης)
Στις 11 Αυγούστου αναρτήσαμε σχόλιο με τίτλο ΑΝ (http://tseligas-daskalos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9994.html )
Που την βλέπετε την ΣΠΟΝΤΑ.

Σε ότι αφορά ΑΥΤΟ το σχόλιο μας. 
Ήταν ένα γενικό σχόλιο και αφορά ΟΛΕΣ τις νεολαιίστικες οργανώσεις , που εμείς τουλάχιστον ΔΕΝ διαβάσαμε ΕΠΙΣΗΜΕΣ θέσεις στα όσα γίνονται γύρω μας,  και ΟΧΙ αποκλειστικά στο σύλλογο σας.
Αλήθεια ποια είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του συλλόγου σας πάνω στα  δυο θέματα που θίξαμε?
Κύριε Σακελλάρη  αν οι σχολιασμοί  μας  - ΘΕΤΙΚΟΙ και ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ - σε γεγονότα που γίνονται γύρω μας είναι  ΣΠΟΝΤΕΣ  και πάλι «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»
Και  σε ότι αφορά το "δεν ξέρετε το γιατί " "ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΑΓΟΙ"
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  στο έργο σας και όσε φορές θα μας στέλνετε ανακοινώσεις εμείς θα τις προβάλουμε . Περιμένουμε όμως ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ από πλευράς συλλόγου μπας και γίνει κάτι στο χωριό μας.
ΚΑΙ εμείς οι μεγάλοι έχουμε  μεγάλες ευθύνες  για όσα κάναμε ή δεν κάναμε για το χάλι που βρισκόμαστε. 
ΟΥΤΕ ευθύνεστε για την οικονομική κρίση που βιώνουμε .
Σε ότι αφορά την επανεμφάνιση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ κατά την άποψη μου την ευθύνη την έχουν κυρίως  τα , δυο μέχρι σήμερα, κόμματα εξουσίας με την πολιτική που εφαρμόζουν και τα άλλα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» με την τακτική που ακολουθούν,  αλλά μερίδιο, να μου επιτρέψεις  κ. Σακελλάρη έχετε και εσείς οι νέοι που δεν αντιδράτε. 
Αλήθεια το ότι το χωριό μας  είχε την πρωτιά- βλέπε αποτελέσματα τελευταίων εκλογών- και τους περισσότερους νεολαίους Χ.Α. εμείς ευθυνόμαστε;  Αλήθεια πως αντιδράτε εσείς οι νέοι όταν νεολαίοι στα διάφορα στέκια σας εκθειάζουν την Χ.Α.;
Κύριε Σακελλάρη  δεν ξέρω αν στο Λύκειο που βγάλατε κάνατε αρχαία αλλά στη Β Λυκείου  που έβγαλα εγώ και στο μάθημα «ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΡΙΚΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ» μας διδάξανε το «ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑ» του ΚΑΛΛΙΝΟΥ,  ρίχτε το μια ματιά.
  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή δεν  υπογράψατε με την ιδιότητα σας ως προέδρου του συλλόγου γι αυτό δεν σας …προσφώνησα  κ. πρόεδρε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσέλιγκα,
Το ότι κάνατε ανάρτηση για απάντησή μου και όχι σχόλιο κάτω από εκείνη την ανάρτηση δείχνει ότι θιχτήκατε με τα λεγόμενά μου, αν αυτό έγινε σας ζητάω εξ αρχής συγνώμη.
Σε όσα αναφέρεστε τώρα.
1)Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο μπλογκ σας δεν υπάρχουν κάπου εμφανή τα στοιχεία για επικοινωνία.Το άτομο από το συμβούλιο που ανέλαβε την διαφήμιση του φεστιβάλ δεν βρήκε τα στοιχεία σας.Αυτό προς πληροφόρηση.
2)Στο θέμα μας τώρα, γιατί από ότι είδα δεν δώσατε σημασία στα λεγόμενά μου.Ο σύλλογός μας δεν είναι σύλλογος των ανακοινώσεων.Δεν έχουμε "επίσημες" θέσεις, έχουμε ιδέες και προτάσεις.
3)Στην επανεμφάνιση του Φασισμού ευθύνονται όλοι όσοι ασχολούνται με το παιδαγωγισμό, καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς, ακόμα και σύλλογοι που έχουν άμεση σχέση με τους νέους(προς ενημέρωση σας ο Σύλλογός μας ξεκίνησε στις 27 Οκτωβρίου 2012).Για το πως απαντάμε στους νέους που εκθειάζουν τον φασισμό;Με διάλογο, ενημέρωση, συζητήσεις, διαλέξεις, οργάνωση βιβλιοθήκης.
Καλή σας μέρα,
Σακελλάρης Άκης

tseligas είπε...

Στο παραμικρό δεν θίχτηκα.
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ χάρηκα για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απάντηση σας. Και πάλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο ΣΑΣ.