Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κυριακή 9 Μάρτη. Π.Ι.Γαλάτιστας.ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ. Δεν χάνεις χρόνο από τη ζωή σου.Χαρίζεις ζωή

Επειτα απο 6 επιτυχημενες διοργανωσεις Εθελοντικης Αιμοδοσιας απο τον ΑΟΓ και τον Συλλογο γυναικων και μεγαλη προσελευση σε ολες, ηρθε να προστεθει η παρουσια και του συλλογου μας, της Νεολαιας Γαλατιστας για να δυναμωσει την 7η Εθελοντικη Αιομοδοσια!




Λίγα λόγια για την Αιμοδοσία
  • Τι είναι η αιμοδοσία
Με τον όρο "ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ" εννοούμε τη χορήγηση αίματος με την μετάγγιση και κατ' επέκταση την όλη οργάνωση που ασχολείται με τη λήψη, συντήρηση και διάθεση του αίματος. Ως επιστημονικός τομέας, η αιμοδοσία αποτελεί ιδιαίτερο κλάδο της αιματολογίας με τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια. Η αιμοδοσία σαν φοβερά εξειδικευμένος τομέας πλαισιώνεται με επιστημονικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό υψηλής στάθμης με εξειδίκευση στο τομέα της αιμοδοσίας.
..................................................................................................................................................................
Η εθελοντική αιμοδοσία για τον άγνωστο συνάνθρωπο είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικης ευαισθησίας και αλληλεγγύης για αυτό οι 3 σύλλογοι σας καλούμε τη Κυριακή 9 Μαρτίου στο Αγροτικό Ιατρείο Γαλάτιστας από τις 9:00 εώς τις 13:30!Σας περιμένουμε όλους!
ΠΗΓΗ:
http://neolaia-galatistas.webnode.gr/news/a7%CE%B7-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: