Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Προκηρύξεις περιόδου 2014 - 2015 της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής (Πρωταθλημάτων και Κυπέλου)

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι οι προκηρύξεις της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015 ( πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερ. κατηγορίας, Κυπέλλου Χαλκιδικής και πρωταθλήματος Νέων ) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης, στην ενότητα "προκηρύξεις" ( πρωταθλημάτων, Κυπέλλου, Τμημ. υποδομής ).
Δηλώσεις συμμετοχής για πρωτάθλημα - Κύπελλο μέχρι την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014. Για πρωτάθλημα Νέων μέχρι Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014.

Για να συμμετάσχει μια ομάδα στο πρωτάθλημα, οφείλει να υποβάλλει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Αυγούστου  2014, δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο οποίο δικαιούται, στο ειδικό έντυπο που με μέριμνα της Ένωσης αποστέλλεται στα σωματεία μαζί με την προκήρυξη. Η δήλωση συμμετοχής, πλήρως συμπληρωμένη υπογεγραμμένη και σφραγισμένη, μπορεί να παραδοθεί ιδιοχείρως στη γραμματεία της Ένωσης, να αποσταλεί ταχυδρομικώς, ή να διαβιβασθεί με fax και να συνοδεύεται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο για την κατηγορία χρηματικό αντίτιμο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

(Οι κληρώσεις των αγώνων, θα πραγματοποιηθούν  στο Beach Bar “Concha” στην παραλία Πορταριάς, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014. Ώρα έναρξης : 20:30.)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
Το απόγευμα ( 18:30 ) της  Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνει ο καθορισμός των ομίλων ( ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών ) και η κλήρωση των αγώνων, στα γραφεία της Ένωσης. Το χρηματικό αντίτιμο για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ορίζεται στα πενήντα ( 50 ) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: