Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Νέα του Α.Ο.Γαλάτιστας

Για 5η συνεχή χρονιά θα παραστεί ο Α.Ο.ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής να τιμήσουμε την γιορτή της! Θα στηθεί στο γνωστό πλέον σημείο η ταβέρνα και σας περιμένουμε να μας ενισχύσετε για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας!
Η έναρξη θα γίνει την Τρίτη 22/7 και θα βρισκόμαστε μέχρι την Κυριακή 27/7. Παραμονή και ανήμερα της εορτής θα υπάρχει ζωντανή ελληνική μουσική! Τιμές ασυναγώνιστες και πολύ διάθεση για να περάσετε καλά!
 Υ.Γ. Θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα για την ενίσχυση του συλλόγου! 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει σε έναν άνθρωπο-παίκτη ο όποιος έχει συνδεθεί με την ομάδα και την ιστορία της! 22 συναπτά έτη για τον Παπούλιο Σάκη ή αλλιώς "Μηνά" αφιερωμένα στην ομάδα μας, τον ΑΟΓ! Παίκτης και πιστός υποστηρικτής, είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο! Φέτος ο ρόλος του θα είναι υπεύθυνος. Θα αναλάβει την οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία όλων όσων χρειάζεται ο σύλλογος για οργανωμένες προπονήσεις και συγκρότηση σε ότι έχει να κάνει με πράγματα και καταστάσεις απαραίτητα για να λειτουργήσει καλύτερα ο σύλλογος! Βέβαια θα συμμετέχει και ενεργά για να έχει την επαφή με το σύνολο και τις ανάγκες του! Καλή δύναμη!

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟΓ για την περίοδο 2014-2015! Τα πρώτα διαρκείας δόθηκαν και διακρίνεται δίπλα τους ο πρωτοκλασάτος παίκτης της ομάδας, Τσιούντος Αριστείδης! Σπεύσατε να αγοράσετε για να μας στηρίξετε! Προμήθεια από την διοίκηση του συλλόγου και όχι μόνο!
Α.Ο.ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: