Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Το Σάββατο ο τελικός τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

 Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του φετινού εργατικού τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ,  στο δημοτικό γήπεδο 5x5 Ιλίου, (Χασιάς 130)  ανάμεσα στις ομάδες της Loreal και των εργαζομένων από το Αφγανιστάν.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο για πολλά χρόνια διοργανώνει το εργατικό τουρνουά ποδόσφαιρου με μεγάλη επιτυχία. Η επιτυχία οφείλεται στη μαζική συμμετοχή των ομάδων από κλάδους, χώρους δουλειάς, θεραπευτικές κοινότητες, από χώρους νεολαίας και μαθητείας. Επιτυχία που στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή διαιτητών, γιατρών, εργαζόμενων από τα σωματεία που βοήθησαν στη διοργάνωση και φυσικά στη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζόμενων-αθλητών.
Η μεγάλη συμμετοχή των 64 ομάδων και φέτος αναδεικνύει την ανάγκη για δωρεάν αθλητισμό για όλους, φανερώνει την ανάγκη που έχουν οι εργαζόμενοι να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. 
Το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου είναι αφιερωμένο στους πρόσφυγες και μετανάστες. Σε αυτούς που βιώνουν την βαρβαρότητα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, που εξαπολύουν οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων. 
Το ΠΑΜΕ μέσα από τη σταθερή και καθημερινή δράση των σωματείων που συσπειρώνονται στις γραμμές τους, αναδεικνύει τα αίτια που γεννά τον πόλεμο, στηρίζει έμπρακτα με δεκάδες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης τους χιλιάδες πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι στην χώρα μας.
Φέτος στο τουρνουά συμμετείχαν 3 ομάδες προσφύγων και μεταναστών εργατών, όπου κέρδισαν αμέσως την συμπάθεια όλων των συναδέλφων.
Για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από τα ΚΕΘΕΑ, από τις  θεραπευτικές κοινότητες και επανένταξης. Νέα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα, το αγώνα για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.
Καλούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν φέτος στου τουρνουά, τους εργαζόμενους στους κλάδους να παρακολουθήσουν τον τελικό, να ενθαρρύνουν τις ομάδες με την παρουσία τους.

 H ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: