Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου στην Όλυνθο.



Αντιπροσωπεία της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πολυγύρου αποτελούμενη απο τον επικεφαλή της παράταξης Τάσο Κανταρά, τον δημοτικό σύμβουλο Αργύρη Τσινά και τον πρώην πρόεδρο της

κοινότητας Κώστα Βαγιωνά, είχε συνάντηση με το τοπικό συμβούλιο της Ολύνθου το οποίο απαρτίζεται απο τον πρόεδρο Νίκο Αυγέρη και τους συμβούλους Μανώλη Αναστασιάδη και Πρόδρομο Κεχαγιά. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο δημ. σύμβουλος Άγγελος Ζαβράκογλου. Κατα την συνάντηση έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή. Τις ανάγκες της περιοχής για αντιπλημμυρικά έργα, αποχετευτικό δίκτυο, οδικές παρεμβάσεις. Αλλά και για τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, η αναγκαία γραμματειακή υποστήριξη, ο προγραμματισμός της συντήρησης των δρόμων κλπ. Απο τη μεριά του ο Τάσος Κανταράς ευχαρίστησε το τοπικό συμβούλιο για την ουσιαστική ενημέρωση και συνεργασία και υποσχέθηκε να συμβάλλει απο την θεσμική θέση της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν την Όλυνθο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τα προβλήματα του χωριού του θα ενδιαφερθεί;

Ανώνυμος είπε...

Ρουλόι ... η δλιά

Ανώνυμος είπε...

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια και προτιμότερον είναι το Κρείτον του λαλείν σιγάν.

Tseliga λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Ανώνυμος είπε...

Το χωριό ψηφισε ρε στουρναρι 65% ζωγράφο και 33% Κανταρά! Τι δεν καταλαβαίνεις; Ποιος θα σε λύσει τα προβλήματα; Η μειοψηφία;

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως δεν ακουγονται ολες οι αποψεις.

tseligas είπε...

Ο κάθε ένας μας μπορείνα δημιουργήσει ένα Μ.Κ.Δ. και να γράφει τις απόψεις του. Δεν τον εμποδίζει κανείς

tseligas είπε...

Ο αναγνώστης που μου γράφει "ντρέπεται για λογαριασμό μου" να βάλει φαρδιά πλατιά όλα τα στοιχεία του και το λόγο για τον οποίο ντρέπεται για να πάρει απάντηση.

tseligas είπε...

Όσοι κρυβόμαστε - δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο να μας βρουν δια της IP ποιοι είμαστε- καλό είναι να είμαστε κόσμιοι στις εκφράσεις μας. Διαφορετικά να μην παραπονιόμαστε που δεν μας δημοσιεύουν τα σχόλια μας.