Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Α.Ο. Χανιώτης-Ανθεμούς Γαλάτιστας 1-1

Δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης για 3η σερί αγωνιστική ο Ανθεμούντας,που ευτύχησε να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με το Σ. Ματσούκη στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Παλιούρι κόντρα στη Χανιώτη!

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ως παρωδία,αφού τα σκηνικά που διαδραματίστηκαν μάς γύρισαν πολλά χρόνια πίσω,με τη φιλοξενία των γηπεδούχων να κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη!Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις αυτή που πραγματοποίησε η ομάδα μας,μια και όλοι οι παίκτες μας βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα,μηδενός εξαιρουμένου!Στη φάση του 20' υπάρχει υποψία λανθασμένης υπόδειξης οφσάιτ,όταν ο Σεξ εκτέλεσε το φάουλ,ο γκολκίπερ απέκρουσε,ο Θ. Πλάτσκος στην επαναφορά σκόραρε με προβολή με το γκολ όμως να ακυρώνεται!Στο 34' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ σε αντεπίθεση,όταν βρήκαν την άμυνά μας εκτεθειμένη!Η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει,αναποτελεσματικά όμως,αφού δεν έβρισκε τον τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία!Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 86' με το Σεξ να σκοράρει εκτελώντας (με σέντρα σουτ) από πλάγια θέση το φάουλ!Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε αμυντικός των γηπεδούχων για φτύσιμο εκτός φάσης στο Γ. Τζεφ,ενώ τη γλίτωσε ο επιθετικός τους,ο οποίος από την αρχή του παιχνιδιού επέλεξε να βρίζει τους παίκτες μας από το να παίζει ποδόσφαιρο!Επίσης αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων,ο οποίος αντί να συναιτήσει τους παίκτες του,προτίμησε να βρίζει το διαιτητή!Σύρραξη πραγματοποιήθηκε με τη λήξη του παιχνιδιού,με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ,όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι!Τί άλλο είχαμε;;Ρίψη πέτρας εναντίον των παικτών μας στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά της κερκίδας,κάτι το οποίο δεν καταγράφηκε από την πλευρά του διαιτητή!Με τέτοιες συνθήκες να επικρατούν εν έτει 2017,είναι αδιανόητο να μιλάμε για ποδόσφαιρο,αφού το συγκεκριμένο χωριό (και κάποια ακόμη) μας δείχνουν ότι συνεχίζουν να κρατάν τον αθλητισμό πολλά χρόνια πίσω!Απίστευτο και αδιανόητο μίσος από την πλευρά των γηπεδούχων εναντίον της ομάδας μας,κάτι που ήταν εμφανές από το πρώτο λεπτό!Η αρμοδιότητα του διαιτητή είναι να επιβάλλει την τάξη,μια και χαρακτηρίζεται ως "άρχων του αγώνα",ενώ του παρατηρητή να συντάσσει έκθεση με όσα δεν κατάφερε να καταγράψει ο διαιτητής!Εάν δεν μπορούν να επιβάλλουν τις τιμωρίες που αναλογούν σ'αυτούς που δυσφημούν το άθλημα,ας μας το πουν να το ξέρουμε,προκειμένου να μην μπαίνει σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών εξαιτίας της ανικανότητάς του!Ξεχνάμε το παιχνίδι,κοιτώντας μόνο τη νίκη στο αυριανό εντός έδρας ματς κόντρα στον Πρόδρομο!Ευχαριστούμε τους γενναίους φιλάθλους μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλάι της ομάδας και τους ζητάμε συγγνώμη για την πολύ κακή εμφάνισή μας!
Η 11άδα: Θ. Πολυζώης, Θ. Πλάτσκος, Γ. Γιαλιάς (76' Γ. Ανετούδης), Δ. Νταλός, Μ. Σιμώνης, Α. Γούσιος, Κρίστιαν (55' Α. Καραγιωργάκης), Π. Κουτζιαρής, Κ. Σουάνης (68' Μ. Λιάκος), Γ. Τζεφ, Σ. Ματσούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: