Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Οι "ΙΤΑΛΟΙ" κόβουν την πίτα τους

Tην Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 11.30πμ στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ.
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ.


Ένα όμορφο μεσημέρι θα περάσουν οι φίλοι της Ιταλίας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:30 π.μ. στην πανέμορφη αίθουσα ΑΣΤΕΡΙΑ στο ξενοδοχείο ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Με ζωντανή μουσική, θα κόψουν την πίτα τους και θα θυμηθούν τα αξέχαστα φοιτητικά τους χρόνια. 
Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων είναι ένας φορέας συσπείρωσης, με δυναμική και εμφανή παρουσία στο ελληνικό κοινωνικό γίγνεσθαι, που ενώνει τους Ιταλοσπουδαγμένους με ποικίλες εκδηλώσεις, συνέδρια κλπ., παρέχοντας στους παλιούς συμφοιτητές τη δυνατότητα να συναντιούνται και πάλι, τόσα χρόνια μετά, για να ξαναθυμούνται μαζί με μια γλυκιά μελαγχολία τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια. 
Οι Έλληνες που σπούδασαν στην Ιταλία αποτελούν ένα ζωτικό πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας είναι και παράλληλα μια γέφυρα φιλίας και συνεργασίας με τον φίλο ιταλικό λαό. 
Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2002 στο Αντάμωμα της Λίμνης Πλαστήρα και από τότε συνεχίζει να κρατά σε επαφή τους Ιταλοσπουδαγμένους με συνέδρια, εκδηλώσεις, ημερίδες, χαλαρές ιταλικές βραδιές κλπ. 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και της Ιταλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Προέδρου του Συλλόγου Νίκο Ευθυμιάδη  κιν: 6944442532 και στο email: nke@otenet.gr  καθώς και στο τηλέφωνο της Αντιπροέδρου κ. Έλενας Αγγελούση κιν: 6974577027.


Δεν υπάρχουν σχόλια: