Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Για την απεργία των εργαζόμενων στον όμιλο ΟΤΕ

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στον όμιλο ΟΤΕ, για την ΣΣΕ. Η συμμετοχή στην πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας δείχνει την αποφασιστικότητα των εργαζομένων να συγκρουστούν με κυβέρνηση και εργοδοσία, για την κατάργηση των διαχωρισμών των νέων και παλιών εργαζόμενων, για την επαναφορά των δικαιωμάτων στο σύνολο των εργαζομένων του Ομίλου.
Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους νέους εργαζόμενους που με την συμμετοχή τους στην απεργία, σπάνε στην πράξη τα ιδεολόγημα της «αναποτελεσματικότητας» των αγώνων.
Το ΠΑΜΕ έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία των 530 Εργατικών, Ομοσπονδιών, σωματείων που απαιτούν την επαναφορά της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης εργασίας, των κλαδικών συμβάσεων και όλων των επιχειρησιακών, διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές.
Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα κάθε εργαζόμενου που κινείται σε αυτή την κατεύθυνση και καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς , σε όλους τους κλάδους να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ και την κλιμάκωσή του.
Καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο να οργανώσουν την πάλη τους για διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς.

Να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στις 9 Νοέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στο Σύνταγμα  .
30-10-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: