Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Για την περιοδεία & την σύσκεψη της Ε.Α.Κ.Π. στην Θεσσαλονίκη



Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών θα πραγματοποιήσει περιοδεία σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς  της Θεσσαλονίκης. με σκοπό την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων για τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ενόψει και των αρχαιρεσιών της Ένωσής μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να παραβρεθούν στην συζήτηση που θα γίνει κατά την διάρκεια της περιοδείας. Είναι καιρός πλέον να αρχίσουμε και στην περιφέρεια μας να συζητάμε για τα πραγματικά μας προβλήματα, που έχουν σχέση, με την απώλεια του οικογενειακού μας εισοδήματος, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, το ξήλωμα του κανονισμού μεταθέσεων, την διατήρηση της εργασιακής ανασφάλειας των συμβασιούχων και πενταετών συναδέλφων μας, την απλήρωτη υπερεργασία μας αλλά και για τον τρόπο που θα  βάλουμε εμπόδια στις αντεργατικές πολιτικές.
Συνδικαλισμός δεν είναι η ρουσφετολογική μεσολάβηση για αποσπασούλες και μετακινήσεις ή η προνομιακή μεταχείριση για λούφα και παραλλαγή και τα πάρε δώσε και οι φωτογραφήσεις με τους υπηρεσιακούς  και τους κυβερνητικούς παράγοντες.
Ο ρόλος του σωματείου δεν είναι να διοργανώνει φιέστες με  « βραβεύσεις », « δωρεές » και φιλανθρωπικά γκαλά, αλλά να μπαίνει μπροστάρης για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής καταιγίδας που απειλεί εμάς και της οικογένειες μας, που εξ αιτίας της δραματικής μείωσης του εισοδήματος μας, κινδυνεύουμε να βρεθούμε έξω από τα σπίτια μας και λόγω των μεγάλων περικοπών στους προϋπολογισμούς του Π.Σ. κινδυνεύουμε λόγω έλλειψης μέτρων ασφάλειας να μας « ξεπροβοδίζουν » ως « ήρωες » όλοι αυτοί που διαχρονικά κυβέρνησαν τον τόπο και επέδειξαν παντελή αδιαφορία για την προστασία της ζωής και της υγείας μας.     
Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:
Τρίτη 13 Μαρτίου 2018
6ος Π.Σ. Θεσσαλονίκης                                             10:30΄

2ος Π.Σ. Θεσσαλονίκης                                             12:00΄

1ος Π.Σ. Θεσσαλονίκης                                             13:15΄
Επίσης καλούμε όλους τους συνάδελφους, εν ενεργεία και απόστρατους, να παραβρεθούν στην ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση, την 3η κατά σειρά στην Κεντρική Μακεδονία που οργανώνει η παράταξή μας  και που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 13 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων, Ολύμπου και Σουρή 2, στον 1ο όροφο.
Η σύσκεψη θα έχει ως αντικείμενο όχι μόνο την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά, στο μισθολόγιο, στο συνταξιοδοτικό, αλλά και το πως θα οργανώσουμε καλύτερα τον αγώνα μας.
Στην σύσκεψη – συζήτηση θα παραβρεθούν, ο Δημήτρης Βλάχος, εκλεγμένος με την Ε.Α.Κ.Π. στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και το πρώην στέλεχος της Ε.Α.Κ.Π. Ανθυποπυραγός ε.α. Μιχάλης Μιχαήλ, που διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., Πρόεδρος & Γραμματέας της Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Στερεάς Ελλάδας & αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου μεταθέσεων.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: