Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΘ ΚΑΙ TCB

«Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας» που στοχεύει στην επίτευξη μέγιστων τουριστικών ωφελειών για τη Θεσσαλονίκη ,θα συνάψουν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) και το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης-ThessalonikiConvention Bureau(TCB).

Σήμερα, Δευτέρα 5 Μαρτίου, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα καλωσορίσει κι επισήμως το TCB στις νέες δράσεις προβολής-προώθησης που έχουν καταρτιστεί από τους συμμετέχοντες φορείς του, με κοινό στόχο  να καταστεί η Θεσσαλονίκη ισχυρός τουριστικός προορισμός και με ειδικό ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό.
Το Σύμφωνο Συνεργασίας πρόκειται να υπογράψουν από την πλευρά του ΟΤΘ η πρόεδρος του ΔΣ- αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου κι από την πλευρά του TCB ο πρόεδρος του ΔΣ ο κ Ιωάννης Ασλάνης.
Κατά την διάρκεια της υπογραφής του «Συμφώνου  Συνεργασίας» (ξενοδοχείο Hyatt, ώρα 18.00)  μεταξύ ΟΤΘ και TCB θα παρουσιαστούν οι επιμέρους άξονες του σχεδίου συνεργασίας που θα υλοποιήσουν οι δύο φορείς στο προσεχές μέλλον. Η επιτυχία της 8ης Διεθνoύς Συνάντησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τον τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού είναι ο πρώτος κοινός στόχος.
«Η Θεσσαλονίκη ανέφερε η πρόεδρος του ΟΤΘ κα Βούλα Πατουλίδουκερδίζει έδαφος στον ψηφιακό τουρισμό. Έχει ισχυρό πλεονέκτημα με τα μνημεία Unesco , τα πανεπιστήμια, την ιστορία και το παρελθόν της και ισχυρότερο με τον γαστρονομικό τουρισμό.
Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει και η ιδανική “συνεδριούπολη”.
Γίνεται προσπάθεια να ενισχυθούν οι «δύσκολοι μήνες» της πόλης κι ένα μεγάλο ποσοστό αυτής της ενίσχυσης και αύξησης των διανυκτερεύσεων μπορεί να το φέρει ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός» πρόσθεσε η κα Πατουλίδου.

https://thessaloniki.travel/el/deltia-typou/item/3163-simfono-sinergasias-upografoun-otth-tcb

Δεν υπάρχουν σχόλια: