Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

"Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω"

Μια λαϊκή παροιμία που στις μέρες μας βρίσκει πλήρη εφαρμογή σε ότι αφορά αποφάσεις κυρίως του ...εντεταλμένου της κ.Μέρκελ  πολιτικού στην Ελλάδα που παριστάνει την πρωθυπουργό.
Πριν λίγες μέρες , 153 βο(υ)λευτές  ψηφίσαν  το ...ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Νω3 και  167 τον προϋπολογισμό όπουανάμεσα στα άλλα ΔΕΙΝΑ μειώνονται συντάξεις και καταργούνται δώρα ΠΟΥ  το ΣτΕ σε ολομέλεια έκρινε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τις διατάξεις αυτές. Ο Σαμαράς έτρεξε αμέσως να μας πει πως "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ" και με εκβιαστικό τρόπο - με το φόβο της διαγραφής τους από το κόμμα- οι βο(υ)λευτές του, καθώς και του ...ΜΠΕΝΙ, ψήφισαν ...ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Σήμερα, διαβάζω στα διάφορα μπλοκ, θεωρεί φαίνεται δεσμευτική την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικό το Νόμο Ραγκούση για την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, και ζητά την άμεση εφαρμογή της απόφασης αυτής.
Από έναν άνθρωπο που γκρέμισε μια παράταξη από την κυβέρνηση, έκανε δικό του κόμμα, ξαναγύρισε πάλι, έδιωξε βουλευτές που δεν είχαν πάει στην ΠΟΛ.ΑΝ του, έγινε αρχηγός και για να γίνει πρωθυπουργός ξαναπήρε αυτούς που είχε διώξει εεεεε ΔΕΝ περιμένουμε και τίποτα της προκοπής. Απλά περιμένουμε το πότε ο κάποιος παπάς θα  ψάλει για τον ελληνικό λαό το ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: