Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ούτε ένας στη δουλειά. ΌΛΟΙ στον αγώνα σήμερα και αύριο


Με 48ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι αλλά και οι μικροεπαγγελματίες στα μέτρα που κατεβάζει η κυβέρνηση.
 Μέτρα που με για ακόμα φορά η κυβέρνηση  θα τα περάσει με το «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ».
Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως η συμμετοχή  μας σε απεργιακές κινητοποιήσεις – άσχετα αν διαφωνούμε με της ηγεσίες – να είναι καθολική.
 Έτσι καί δίνουμε ένα… μάθημα στους οικονομικούς μας κατακτητές πως «η κατσίκα δεν μασάει ταραμά» και να δώσουμε –αν βέβαια το θέλει, απέδειξε ότι δεν το θέλει- ένα … μέτρο καλύτερης διαπραγμάτευσης(;).
Προσωπικά πιστεύω πως είναι λάθος των συνδικαλιστικών ηγεσιών – μέχρι σήμερα απέδειξαν πως μόνο για την διατήρηση των …καρεκλών τους νοιάζονται – να πραγματοποιήσουν  συγκεντρώσεις σε δυο μέρες.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ είναι αρκετή.
Ένα λάθος τους ακόμα είναι και η συμμετοχή από το πρωί των εργαζομένων στις συγκοινωνίες. Έτσι δεν θα μπορέσουν να μετακινηθούν όσοι θέλουν να πάρουν μέρος.
Και κάποτε να σταματήσουμε να έχουμε δυο συγκεντρώσεις.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.
Εν τω μεταξύ αρκετοί βουλευτές μας «δουλεύουν ψιλό γαζί»- θα χρησιμοποιούσα λαϊκότερη έκφραση αλλά κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ρατσιστής - με τα «ΠΑΡΟΝ» και τις «ΑΠΟΧΕΣ» τους από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ή ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις.

Αυτή δεν πολιτική στάση, αλλά μικροπολιτική και πολιτικάντικη

"Και ο σκύλος χορτάτος και το καρβέλι ολόκληρο δεν γίνετε"

Όταν λες «δεν ψηφίζω τα εργασιακά» αλλά «ψηφίζω τον προϋπολογισμό» που  στην ουσία στηρίζει τα «εργασιακά» , αν αυτό δεν είναι «δούλεμα» τότε τι είναι;;;;
Θα μου πείτε πως δεν «ιδρώνει το αυτί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας", - ΝΑΙ ΝΑΙ Ν.Δ είναι, οι άλλοι απλά "τις κρατάνε τα μπόσιμα" που λέει ο λαός -αλλά θα μου πείτε ποιας κυβέρνησης μέχρι σήμερα «ίδρωσε», για να «ιδρώσει» και η σημερινή που εκτελεί «με κλειστά μάτια» τα κελεύσματα των οικονομικών μας δυναστών.
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙς ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΛΛΆ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: