Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τολμήστε κ.Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Κάντε τη νέας σας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.


Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας μας.

Πολλές φορές σε δηλώσεις σας αναφερθήκατε στα «άδικα και αντιλαϊκά» μέτρα που πήρε  η κυβέρνηση και μάλιστα εκφράσατε «τη συμπαράσταση σας προς τον «δοκιμαζόμενο λαό» (σας).
Το άρθρο  42 παργ 1 σας δίνει τη δυνατότητα - (…., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αναπέμψει στη Bουλή νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας και τους λόγους της αναπομπής). - αυτά τα «άδικα και αντιλαϊκά μέτρα» να ΜΗΝ τα υπογράφατε
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.

Διαβάσαμε στα διάφορα sites , και σε εφημερίδες πως ακόμα και τις Κυριακέ ….. υπογράφατε «με τα δυο σας χέρια» «ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ» που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ βυθίζουν στην ανέχεια το 99% των Ελλήνων.

Βέβαια στο να υπογράφετε «ΠΡΑΞΕΙΣ….» σαν το δίνει το δικαίωμα το Σύνταγμα μας (άρθρο 44 παραγρ, 1). Το άρθρο αυτό, το γνωρίζετε καλύτερα από όλους, γράφει πως: «. Σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, ύστερα από πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου».

Μπορείτε κ. Πρόεδρε να μας πείτε ποιες είναι οι «έκτακτες περιπτώσεις», όταν πριν μια βδομάδα η ολομέλεια της βουλής ΔΥΟ φορές νομοθέτησε?
Εμείς με το φτωχό μας το μυαλό δεν βρίσκουμε ΚΑΜΜΙΑ.

Και κάτι ακόμα. 
Πότε συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο:::::: Εμείς πάντως δεν πήραμε χαμπάρι.

Ο Ελληνικός λαός , το γράψαμε και σε άλλη ανάρτηση μας και έχει γραφεί  και σε εφημερίδες και σε sites, περιμένει την ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΆ, ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. 

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

ΚΑΝΤΕ και ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: