Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΗ: Θέατρον του παραλόγου

Παρακολουθώντας κατά διαστήματα αυτές τις μέρες τη συνεδρίαση της Βουλής νόμιζες ότι παρακολουθούσες "ΘΕΤΑΡΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ".
Οι ομιλίες των βουλευτών, γραμμένες προφανώς από τα κομματικά τους επιτελεία μη και παρεκκλίνουν από την κομματική τους γραμμές, με ελάχιστες παραλλαγές, είτε εκθείαζαν τον προϋπολογισμό είτε το κατακεραύνωναν.
Και έτσι και δώσεις να ακούσει κάποιος τρίτος, που δεν ξέρει από ποιο κοινοβούλιο είναι παρμένες οι ομιλίες, θα νομίσει ότι είναι από διαφορετικά κοινοβούλια.
Με τις τοποθετήσεις των ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ και ΚΟΥΒΕΛΗ έβγαζες το συμπέρασμα ότι ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ είναι οι ορτινάντσες του ΣΑΜΑΡΑ και οι ΤΡΕΙΣ, ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ τις ΤΡΟΪΚΑΣ.
Τελικά χωρίς ...αίματα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός που στον ΣΤΡΑΤΗΓΟ που τον εμπιστεύεται το κράτος να φυλάγει την Ελλάδα από κάθε ξένο εισβολέα του δίνουν τα μισά χρήματα από όσα δίνουν στον ....ΝΕΡΟΥΛΑ της Βουλής.
167 μαχαιριές αυτή τη φορά στα πλευρά του Ελληνικού λαού.
167 να είναι οι ώρες τους.
Εκείνο που χρειάζονται αυτοί που μας στείλανε με τις ψήφους τους στο απύθμενο πηγάδι είναι όταν τους δούμε να έρχονται από μακρυά να τους απαξιώσουμε.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.
Να γυρίζουν στα χωριά τους σαν τα φαντάσματα.
ΜΟΝΟΙ ΚΙ ΕΡΗΜΟΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: