Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Άκουσον, άκουσον! Όλα τα ’χει η Μαριωρή, ο φερετζές της έλλειπε !



του Διεθνούς Παρατηρητού
    Το Συμβούλιον της Ευρωπαϊκής Ενωσεως, ΕΕ, ανακοίνωσεν τηνάμεσον έναρξιν στρατιωτικής επιχειρησεως εις τηνΚεντροαφρικανική Δημοκρατία δια την δημιουργιαν "ενος ασφαλους περιβάλλοντος”.
    Συμφωνως προς το ανακοινωθεν της ΕΕ, μετα απο την επιτευξιν του σκοπου αυτου “την επιχειρησιν θα αναλαβει ειρηνευτική αποστολη των Ηνωμένων Εθνών ή σωμα  αφρικανικων στρατων." 
    Ενω το στρατηγείο και τα στρατευματα της επιχειρησεως θα βρίσκονται εις την πολιν Μπανγκούι, πρωτεύουσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, το επιχειρησιακό κέντρο θα βρίσκεται στη Λάρισα, Ελλάδος.
    Δεν εδημοσιευσα το ανωτερω την Τριτην δια να μην θεωρηθει Πρωτοαπριλιατικο αστειο.
    Το προφανές ερώτημα είναι: Τι δουλεια εχουμε με τις τοπικες συγκρούσεις της Κεντρικής Αφρικής; Η Ελλάς δεν έχει “σφαίρα επιρροής” με περιοχές προς εκμετάλλευσιν. Η Ελλάς, μια  χώρα θύμα των διεθνών τοκογλυφων, γίνεται τώρα πιονι στα χέρια της νέας κατα φαντασιαν υπερδύναμεως, της ΕΕ. Η ΕΕ αποτελειται απο νανους οι οποιοι παίζουν Χιονάτη γύρω από την Γερμανία.            .
    Η Ελλας καλειται να λαβει μερος εις τον διεθνη πολεμον κατα της “τρομοκρατιας”. Η αλήθεια ομως είναι ότι όλες οι λεγόμενες «τρομοκρατικές» οργανώσεις οι οποιες επιδιώκουν να “απελευθερώσουν” σκλαβωμένους λαούς δεν είναι γνήσιες ομάδες ανταρτών, αλλά ειναι γνήσιες επεκτάσεις των Σκοτεινών Δυνάμεων οι οποιες κινούν τα νήματα της Δύσεως .   
    Η Ελλάς θα χρηματοδοτήσει την αφρικανική αποστολή της ΕΕ;
    Τα ελληνικά στρατεύματα θα διασφαλίσουν τα σύνορα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας; 
    Και ποιος θα διασφαλίσει τα σύνορα της Ελλάδος;    
    Έχει έρθει η ώρα για τις ηγεσίες των μεγάλων τομέων της Ελληνικής κοινωνίας, ανευ του πολιτικου τομέως, δηλαδη η εκπαιδευτική ηγεσία, η θρησκευτική ηγεσία, η στρατιωτική ηγεσία, η εμποροβιομηχανικη ηγεσία, και ηγεσιες του Αποδημου Ελληνισμου να συγκληθουν και να αντιμετωπίσουν την Γενοκτονίαν του   Ελληνικού Εθνους της οποιας ειμαστε καθημερινοι μαρτυρες. Χρειαζεται μια αναθεωρησις ολων των διεθνων συνθηκων και η συνταξις της απο τουδε Πορειας του Εθνους των Ελληνων, το οποιον συρρικνουται συνεχως.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
1)Μας το έστειλε ο ΜΙΜΗΣ
2) Ήδη έχουμε αναστήσει σχετικό σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: