Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τι ξεπεσμός Θεέ μου!!!! Ο Πάγκαλος αποκάλεσε : «Νούμερο» τον Μανόλη Γλέζο και «Βρωμερή φάτσα» τη Δούρου

Βαριές και προκλητικές εκφράσεις εις βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

Από τα βέλη του κ. Πάγκαλου δεν γλίτωσε ούτε η υποψήφια περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου την οποία ο πρώην υπουργός κατηγόρησε πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».
Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ίδιος δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ.
Παρότρυνε πάντως όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. «Είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ», είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρώην υπουργός, είπε πως ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι η ΝΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί «βαριέται».
ΠΗΓΗ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: