Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Γαλάτιστα τα ....έργα σου

Ας απαντήσουμε στο φίλο που στην ανάρτησή μας για  τα έργα που αναφέρονται στη  Γαλάτιστα στο πρόγραμμα του νυν και υποψηφίου Δημάρχου Πολυγύρου έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής.

Μας λέει ο φίλος πως «αυτά αναφέρονται ως το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις 2014-2019».
Στο αναρτημένο  πρόγραμμα πράγματι στην κεφαλίδα γράφει ότι είναι το «πενταετές» . Εμείς δεν προσέξαμε πως έπρεπε να κάνουμε κλικ στην φωτογραφία του Δημάρχου για να δούμε τα έργα που γίνανε στη Γαλάτιστα. Ξαναμπαίνοντας στο μπλοκ τα διαβάσαμε. Αλλά ας δούμε μερικά ( και για να μην αδικήσουμε κανέναν το πρόγραμμα είναι αναρτημένο (πατήστε στη λέξη πρόγραμμα)
Κατ’ αρχήν δεν μηδενίζουμε τίποτα. Όλο και κάποια έργα κάνουν οι Δημοτικές αρχές.
Θέλουμε όμως να μας λένε όλο το ιστορικό των έργων και όχι μόνο τις δικές τους «πινελιές»
Θα σταθούμε σε μερικά μόνο.
Στα «έργα και ημέραι» διαβάζουμε πως έγινε «ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων». Καθώς και «ασφαλτοστρώσεις οδών». Δεν ξέρουμε ποιους εννοεί αλλά πάρτε μια γεύση από τους δρόμους του χωριού. (φωτο)









Στις αναπλάσεις αλήθεια συμπεριλαμβάνεται και η παιδική χαρά;  Στην υπάρχουσα παιδική χαρά ευτυχώς που κυκλοφορούν γάτες που τρώνε τα φίδια γιατί πολύ φοβάστε πως εκεί που φτάσανε τα χόρτα μπορεί να βρίσκαμε και καμία όχενα.
Όσο για το αν είναι στέρεες οι κούνιες και τα άλλα παιγνίδια ρωτήστε τις μανάδες και τα παιδιά που παίζουν
Απολαύστε την (φωτο)







Απολαύστε και τα φρεάτια. (φωτο)





Ευτυχώς που η Γαλάτιστα δεν είναι κάμπος.
Στις αναπλάσεις μήπως είναι και το «π΄γιαδάκ΄»;
Πάρτε μια γεύση. (φωτο)





Μήπως στις αναβαθμίσεις είναι  και οι δημόσιες τουαλέτες;
Ιδού. (φωτο)


Μη ξεχάσουμε και τον φωτισμό (φωτο)





Μη ξεχάσουμε και τις οικολογικές ευαισθησίες. Μια ωραία δεντροστοιχία που υπήρχε στο δρόμο των παλιών σφαγειών την κατακρεούργησαν.(φωτο)


Θα ξαναγίνει μας είπαν. Το κόψιμο έγινε για ανανέωση. «Ζήσε μαύρε μου το Μάη να φας τρυφύλ’»
Αυτά τα ολίγα και

οι καιροί ου μενετοί

Αν τα έργα που υπόσχεται ο κ.Ζωγράφος , αν εκλεγεί, τα ξεκινήσει "άμα την αναλήψει των καθηκόντων του" και όχι παραμονές των επόμενων εκλογών , ζωή νάχουμε, πρώτοι θα τα χειροκροτήσουμε.

Αλήθεια γιατί κλειδώσανε τον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Ήταν η μοναδική διέξοδος που παίζανε με ασφάλεια τα μικρά παιδιά





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη η απαραδεκτη συμπεριφορα του ζωγραφου απαναντι στη γαλάτιστα στηριζεται από ολους τους πασοκους του χωριου.συγχαρητηρια για το αρθρο σας αλλα και συγχαρητηρια στους ζωγραφικους υποψηφιους για την στηριξη τους σε εναν ανθρωπο που με ταξιματα στελεχωσε το ψηφοδελτιο του, γιατι χωρις προσωπικο ωφελος δεν υπαρχει κανενας λογος υποστηριξης του.ανθρωποι που εβριζαν το ζωγραφο τωρα ειναι μαζι του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει βρε παιδια οτι δεν εχει κανει η απερχομενη δημοτικη αρχη μεχρι σημερα θα τα κανει τωρα μας λεει.Λες καιδεν συμμετεχουν οι ιδιοι εκβιαζομενοι-ταγμενοι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι .Ασ ξυπνησουμε λιγο τελως παντων.Η ψηφος μας αυτη τη φορα ειναι πολυ σημαντικη και κρινεται το μελλον του τοπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Προς 2,25 Σημαντική για το μέλλον του τόπου είναι πλέον μόνο η ψήφος μας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης ποτέ δεν είχαν περισσότερη ή λιγότερη σημασία στη μεταξύ τους σύγκριση. Πάντα ήταν σημαντικές και δεν θα έπρεπε να συγχέονται με την κομματική δραστηριότητα και την εθνική κατάντια της Ελλάδας. Ακόμα και αν οι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες δηλώνουν πως έχουν την υποστήριξη κάποιου κόμματος θα πρέπει να αδιαφορήσουμε για το κόμμα και να κοιτάξουμε να εκλέξουμε ικανούς ανθρώπους. Ας αφήσουμε τα κομματικά για τις εθνικές εκλογές.