Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Χάος στη Βουλή για τα 281 τ.μ. που «ξέχασε» να δηλώσει ο Χαράλαμπος Αθανασίου στο πόθεν έσχες


    Σε οξεία αντιπαράθεση ήρθε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
    Αφορμή υπήρξε το δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC στο οποίο αναφερόταν πως ο κ. Αθανασίου παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του,281 τμ πολυτελούς κατοικίας, με τον υπουργό να δηλώνει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
    Υπενθυμίζεται πως στο περιοδικό που εκδίδει ο Κώστας Βαξεβάνηςαναφερόταν μεταξύ άλλων για τον κ.Αθανασίου: «Δεν έκρυψε μόνο τη δικογραφία για το χρηματισμό Μιχελάκη. Έκρυψε και τα περιουσιακά του στοιχεία από το Πόθεν Έσχες. Ένας πρώην δικαστής με πολυτελή σπίτια που κρύβει. Με καταγγελίες εναντίον του που έχουν εξαφανιστεί».
Επίθεση από Κασιδιάρη: Πες το ξέχασα, άνθρωπέ μου
    Ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε τον κ. Αθανασίου επισημαίνοντας ότι αν για τον κ. Αθανασίου τα 281 τ.μ. δεν σημαίνουν πολλά, για εκείνον είναι σημαντικά «ακόμη και 5 τετραγωνικά γιατί μπορεί να είναι το κελί που θα με κλείσουν σήμερα ή την άλλη εβδομάδα».
    Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι «ο εν λόγω υπουργός συνδέεται με μια σειρά σκανδάλων που έχουν βρομίσει την πολιτική ζωή της χώρας» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, εκφράζοντας την απορία του που ο κ. Αθανασίου παραμένει ακόμη στη θέση του.
Αθλιότητες χαρακτήρισε το δημοσίευμα ο Αθανασίου
    «Για το ΗΟΤ DOC και για τον κύριο Βαξεβάνη και για τις αθλιότητες του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου, δεν θα σας απαντήσω. Αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη, η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη. Διότι εσείς τα ξέρετε και προαναγγέλλετε όλες τις αθλιότητες που έχουν κριθεί κατ΄ επανάληψη» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
    «Δεν μου απαντήσατε όμως για τα 281 τμ. Είπατε για αθλιότητες Βαξεβάνη, τον οποίο δεν γνωρίζω και ούτε πρόκειται να πάω μάρτυρας σε κανέναν. Εδώ λέει για 281 τμ που δεν έχουν δηλωθεί. Πες: το ξέχασα άνθρωπέ μου. Το ξέχασα εντάξει. Τι είναι 281 τμ; Για εμάς τους υπουργούς του Μνημονίου. Για εμένα όμως σημαίνουν πολλά. Όχι 281 αλλά ακόμη και 5 τετραγωνικά γιατί μπορεί να είναι το κελί που θα με κλείσουν σήμερα ή την άλλη εβδομάδα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: