Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Νέος Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ εξελέγη ο Καθηγητής Μιλτιάδης Κωνσταντίνου

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014) με ηλεκτρονική ψηφοφορία (ηλεκτρονική κάλπη «Ζευς»), από τις 9:00 το πρωί και μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο τα μέλη ΔΕΠ των δύο Τμημάτων. Υποψηφιότητα για τη θέση του Κοσμήτορα είχαν υποβάλλει ο Καθηγητής της Παλαιάς Διαθήκης κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου και ο Καθηγητής της Ιστορίας της Φιλοσοφίας κ. Λάμπρος Σιάσος.

Και οι δύο προέρχονται από το Τμήμα Θεολογίας. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων εκλογέων ανερχόταν σε εβδομήντα δύο. Ο αριθμός των ψηφισάντων ανέρχεται σε εβδομήντα. Ο αριθμός του συνόλου των ψήφων ανέρχεται σε 66 και 4 λευκά. Ο υποψήφιος κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου έλαβε 48 ψήφους, ήτοι ποσοστό 66,66% των εκλεκτόρων. Ο υποψήφιος κ. Λάμπρος Σιάσος έλαβε 18 ψήφους, ήτοι ποσοστό 25% των εκλεκτόρων. Κατόπιν τούτων η Τριμελής Επιτροπή διαπίστωσε ότι ο υποψήφιος κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των εκλεκτόρων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ

Πέρα από το βιογραφικό του, που θα διαβάσετε, ο κ. Κωσταντίνου από τη θέση του Αντιπροέδρου τιμά τον Σύλλογο Γαλατιστέων Θεσσαλονίκης.
Επίσης στο πρόσωπο του τιμάτε και η Γαλάτιστα, γενέτειρα της συζύγου του, της  οποίας είναι και δημότης.

Περισσότερα για τον κ. Κωσταντίνου μπορείτε να διαβάσετε και ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: