Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Η ηγεσία του Ισραήλ ξεχνά το τι έπαθαν οι Εβραίοι και κάνει χειρότερα και από τον Χίτλερ στον Παλαιστινιακό λαό

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη οι δυνάμεις κατοχής...
Ενώ κυκλοφορούν φήμες για νέα απαγωγή 13χρονου Παλαιστίνιου
Από τις τελευταίες συγκρούσεις Παλαιστινίων και ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων «Μα'αν», χτες τα ξημερώματα (δηλαδή ένα 48ωρο από την απαγωγή και δολοφονία μίσους 17χρονου Παλαιστίνιου σε αντίποινα για τις πρότερες απαγωγές και δολοφονίες τριών Ισραηλινών νεαρών), ένα 13χρονο αγόρι απήχθη ενώ πλησίαζε τζαμί της συνοικίας Ουάντι αλ Τζοζ για την πρωινή προσευχή.
Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι το παιδί μπήκε με τη βία σε αυτοκίνητο Εβραίων εποίκων κοντά στην περιοχή απαγωγής του 17χρονου Μοχάμεντ Αμπού Χντέιρ που βρέθηκε δολοφονημένος την Τετάρτη και κηδεύτηκε χτες μετά την ολοκλήρωση ιατροδικαστικής έρευνας.
Πριν την είδηση για την πιθανή απαγωγή του 13χρονου, είχε προηγηθεί προσπάθεια Εβραίων εποίκων το βράδυ της Πέμπτης να απαγάγουν και έναν επτάχρονο Παλαιστίνιο από τη συνοικία Μπέιτ Χανίνα της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.
Στο μεταξύ, ισχυρές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού παρέμεναν εντός και πέριξ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, από νωρίς το πρωί, σε μία προσπάθεια να εμποδίσουν την (προγραμματισμένη για αργότερα χτες το απόγευμα) κηδεία του 17χρονου Χντέιρ να μεταβληθεί σε λαϊκό ξεσηκωμό. Λίγη ώρα πριν την κηδεία του αδικοσκοτωμένου Χντέιρ, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι συγκρούστηκαν με τις ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα αδιευκρίνιστο αριθμό τραυματιών και συλληφθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: