Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Συναισθάνεται ο Βενιζέλος ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν πήγαν φέτος διακοπές;»


Ο τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΛ φέρνει στη Βουλή την αποκάλυψη που έκανε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με ερώτηση προς τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Επικρατείας 

Ερώτηση στη Βουλή: «Συναισθάνεται ο Βενιζέλος ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν πήγαν φέτος διακοπές;»
Ερώτηση στη Βουλή: «Συναισθάνεται ο Βενιζέλος ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν πήγαν φέτος διακοπές;»
Στη Βουλή φτάνει η αποκάλυψη που έκανε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου στις Βρυξέλλες με το κυβερνητικό αεροσκάφος το οποίο τον παρέλαβε από τη Σκιάθο για να τον μεταφέρει στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

Για το θέμα κατέθεσε ερώτηση στους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Επικρατείας ο τομεάρχης εξωτερικών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ επισημαίνοντας και την προκλητική, όπως την χαρακτηρίζει, απάντηση του κυρίου Βενιζέλου.

«Δεν μπορεί προκλητικά να ανακοινώνει επίσημα το ΥΠΕΞ ότι ο Υπουργός έκανε χρήση του κυβερνητικού αεροπλάνου με ενδιάμεσες στάσεις τη Σκιάθο, επειδή δεν ήθελε να χαλάσει τις... διακοπές του! Συναισθάνεται, ότι υπάρχουν Έλληνες, που δεν μπόρεσαν και φέτος να κάνουν διακοπές; Ότι υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι, αν είναι τυχεροί και έχουν δουλειά, μπορεί να πηγαίνουν σε αυτήν με τα πόδια, για λόγους οικονομίας;» δήλωσε ο κ. Κουίκ.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:ΕΡΩΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: